Adhd med pomoć

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

Što se tiče stimulativnih lijekova većina će biti Adderall (ili drugačija formulacija miješanih soli amfetamina) ili Ritalin (ili različite formulacije metilfenidata).
Jedina druga opcija stimulansa za koju znam je Vyvanse (Lisdexamfetamine) koji je moj osobni favorit i volio bih ponovno dobiti skriptu jer kad možete pronaći IOP s njim na zalihi, stvarno je skup.
što se tiče nestimulativnih Rx lijekova, Strattera (atomoksetin) se prilično često propisuje zajedno s Wellbutrinom (bupropion), ni jedan nije bio vrijedan truda prema mom iskustvu, ali vaše bi moglo biti drugačije.
Ovisno o zakonima gdje živite, neki nootropici mogu biti lako dostupni. Otkrio sam da je 15-20 mg noopepta od pomoći, osobito u kombinaciji s 200 mg adrafinila ako trebam poticaj stimulansa. Postoji mnoštvo drugih opcija ako istražite i pažljivo pronađete izvore.

Samo imajte na umu ako planirate nabaviti Adderall ili Ritalin od bilo koga osim od svog liječnika, darkweb je pun krivotvorina. Nezakonito proizvedeni amfetamini prešani u tablete da izgledaju identično Adderallu i istraživačke kemikalije (obično etilfenidat ili izopropilfenidat) prešani da izgledaju kao tablete Ritalina i siguran sam da će doći do drugih tržišta. Ako je cijena predobra da bi bila istinita onda vjerojatno i jest.

Možete probati Wellbutrin. Ne kontrolira se, ali smo čuli da može biti korisno za ADHD bez stimulativnih svojstava. Samo bih to izravno tražio. To je sjajna opcija koja je lako dostupna. Vrijedno pokušaja.

Liječite li se sami? Predlažem pregled kod psihijatra. Poželjno je da ima puno iskustva u liječenju ADHD-a. Postoji mnogo opcija...ali treba napraviti vlastito istraživanje. Kad sam svom dr. spomenuo da me Adderall čini tjeskobnim, metilfenidat izaziva tahikardiju i krvni tlak, a Dexedrine djeluje nekoliko dana, ne sve..... rekao je "OK - što želiš sljedeće pokušati"?

Wellbutrin SR 150 mg ili XL je dobar...mogao bi pomoći kod motivacije...

I meni je pomogla mala doza memantina...

Svi stimulativni tretmani su njihovi derivati, prilično sam siguran. Uzimate li već jedan od njih i želite li ga dodati ili ih ne možete uzeti/dobiti? Liječnici su ponekad spremniji prepisivati ​​Stratteru (nestimulans) ako nemate službenu dijagnozu jer nije kontrolirana, ali mislim da nema generičkog pa to i nije najjeftinije. Tražite li samo rx ili ste spremni za suplemente/promjene načina života? Magnezijev glicinat ili citrat (ne oksid) pomaže mi da osjećam da moji lijekovi bolje djeluju. Niska količina ugljikohidrata i stalna meditacija također pomažu

Wellbutrin definitivno nije tradicionalni stimulans (iako sam čuo da je kemijski analogan qatu!) i nije ga teško nabaviti na recept ili putem interneta.

U 41. godini suočio sam se s brutalnom stvarnošću koju imam ADD. Loš.

Ispitivanje Ritalinom bilo je poput čuda. Nisam mogao podnijeti Adderall.

Samo posjetite svog liječnika primarne zdravstvene zaštite, ali prvo pronađite legalno akreditiranu internetsku dijagnozu ADHD/ADD koja je legalna u vašoj državi. Tada vaš liječnik primarne zdravstvene zaštite može početi razgovarati o tome koji su lijekovi pravi za vas.

Za probleme s izvršnom funkcijom samo imajte na umu da vaša sposobnost izvršavanja zadataka i organiziranja potiče spremnik za plin koji je manji od normalnih ljudi. Svaki sat izgubljenog sna, zdravstveni problemi itd. isprazne taj spremnik goriva. Također naučite napuniti spremnik. Meditacija itd. Sviram glazbu, gitaru i bas. Samo nekoliko minuta za ponovno punjenje ovdje i tamo je najbolje što možete bez droga.

Uzmite ovo s rezervom jer nisam stručnjak, ali Podcaster kojeg slušam, a koji ima ADHD, nedavno je govorio o tome kako su mu dodaci vitamina B12 puno pomogli s njegovim ADHD-om. Koliko mogu zaključiti iz brze Google pretrage, čini se da to ima neke prednosti, a moj SO planira pokušati povećati unos B12 kako bi mogla vidjeti ima li to ikakvog učinka.

@Okbanana22 Probao sam staterru nekoliko puta i nisam imao sreće, ali znam nekoliko ljudi koji je uzimaju svakodnevno i kunu se u nju

@Aahista +1 za wellbutrin. To je "stimulirajući" antidepresiv i činio je čuda za mene. U početku sam mislio da neće pomoći, ali sam se iznenadio koliko je učinkovit. Posebno za borbu protiv anhedonije jer sam općenito les miz i kad prestajem uzimati stimulanse

@Okbanana22 to je ono što sam upravo započeo, očito je potrebno nekoliko tjedana za rad pa ćemo vidjeti

Stratera je bio prvi lijek koji mi je liječnik dao kada mi je konačno i pravilno dijagnosticiran ADHD u dobi od 39 godina. Nevjerojatno mi je da nisam toliko dugo bio bez dijagnoze. Ponekad se pitam koliko bi moj život bio drugačiji, koliko bi mi studiranje bilo lakše da mi je bilo koji od 20+ doktora koje sam posjetio upravo zbog ovog problema dao pravu dijagnozu.
U svakom slučaju, počeo sam na Strateri. Što se mene tiče, iskusio sam svu nelagodu stimulativnih lijekova (osjećaj crvenila, vrućine i svrbeža) bez prednosti fokusa. moj doktor
Nagovorio me da izdržim nekoliko tjedana. Nuspojave su nestale i na kraju sam mogao pročitati cijelo poglavlje knjige bez potrebe da svaku rečenicu čitam 6 puta. Poenta je; radi za mnoge ljude. Budite strpljivi i možda ćete vidjeti prednosti.
Sretno

Danas na tržištu postoji jako puno lijekova za ADHD. moja kći se borila sa stimulativnim lijekovima jer ju je bolio želudac pa smo prešli na strateru bez nuspojava. međutim, nije tako dobar kao pedaloški stimulansi.
postoje i zakrpe

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala