Što se tiče stimulativnih lijekova većina će biti Adderall (ili drugačija formulacija miješanih soli amfetamina) ili Ritalin (ili različite formulacije metilfenidata).
Jedina druga opcija stimulansa za koju znam je Vyvanse (Lisdexamfetamine) koji je moj osobni favorit i volio bih ponovno dobiti skriptu jer kad možete pronaći IOP s njim na zalihi, stvarno je skup.
što se tiče nestimulativnih Rx lijekova, Strattera (atomoksetin) se prilično često propisuje zajedno s Wellbutrinom (bupropion), ni jedan nije bio vrijedan truda prema mom iskustvu, ali vaše bi moglo biti drugačije.
Ovisno o zakonima gdje živite, neki nootropici mogu biti lako dostupni. Otkrio sam da je 15-20 mg noopepta od pomoći, osobito u kombinaciji s 200 mg adrafinila ako trebam poticaj stimulansa. Postoji mnoštvo drugih opcija ako istražite i pažljivo pronađete izvore.
Samo imajte na umu ako planirate nabaviti Adderall ili Ritalin od bilo koga osim od svog liječnika, darkweb je pun krivotvorina. Nezakonito proizvedeni amfetamini prešani u tablete da izgledaju identično Adderallu i istraživačke kemikalije (obično etilfenidat ili izopropilfenidat) prešani da izgledaju kao tablete Ritalina i siguran sam da će doći do drugih tržišta. Ako je cijena predobra da bi bila istinita onda vjerojatno i jest.