inhousepharmacy.vu 2021 Tema

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

Šaljem ček i nikada nisam poslao snimku zaslona i nikada nisam imao problema s bilo kakvim problemom.

Slažem se i mislim da elektronička plaćanja ne zahtijevaju snimke zaslona, ​​ali traže se čekovi/mjeseci, ali nisu POTREBNI. Preporučljivo je, ali sam i lijen.

Moja hipoteza (ili jedna od njih) bila je da, ako ne pošaljete snimku zaslona, ​​neće zadržati vašu narudžbu dok ne stigne uplata. To bi moglo proći dobro.

Ali tada su drugi spominjali koliko proizvoda nema na zalihama. Ako dobavljač nema dovoljno zaliha, a narudžba NIJE rezervirana putem snimke zaslona, ​​to je ono što me brine da bi to išlo ustranu za kupca, jer vaša narudžba neće biti ostavljena na stranu prije nego što plaćanje stigne i završi. U međuvremenu bi ga mogli prodati nekom drugom.

Ne znam... IHP stvara mnogo nagađanja. Za većinu ljudi (uključujući i mene), sve ide sasvim u redu. Nikad nisam imao problema s njima. Zatim netko nešto plati, a to se nikad ne pojavi, a prodavač daje glupe izgovore i nema povrata novca. Dobavljač nastavlja dodavati nove riječi u svoju e-poštu, što je dobro i korisno, ali samo uzrokuje dodatnu zabunu, ovisno o tome tko je koju verziju njihove e-pošte pročitao.

Zaključak: moraju ukloniti prokletu opciju bez praćenja! Nema razloga za to. Bez toga ne postoji način da se dokaže da narudžba nije isporučena. A horor priče u velikoj su korelaciji s odabirom opcije bez praćenja.

da, pokrenuli su stvar u kojoj elektronička plaćanja zahtijevaju snimke zaslona, ​​ali čini se da im to nije jasno, još uvijek imaju problema s tim. Ček je uvijek bolji i oni prilično brzo obrađuju čekove kroz svoj procesor u Kaliforniji.

Ne vidim nikakvu razliku u vremenu isporuke između onoga kako vi plaćate. Njihovo elektroničko plaćanje je išlo gore-dolje i nije uvijek pouzdano, tako da to može produžiti vrijeme. Čekovi su pouzdani i obrađuju se prilično brzo i nikada nisam imao problema s njima ili bilo kakvih smiješnih poslova s ​​čekovima. Mislim da ih usporava količina i njihova sve manja zaliha nekih lijekova koji su vrlo popularni.
@kje99 ovo se čini kao novi korak? Uvijek se pitam utječe li brbljanje iz ovih tema na politiku i postupke prodavača?
Nisam siguran, jer nisam zadržao početne e-poruke svojih prethodnih narudžbi, samo potvrde o plaćanju. Možda ovisi o zemlji i/ili načinu plaćanja.
Mislim da ovisi o načinu plaćanja. Šaljem MO. Ako koristite nešto više "elektronički", to je možda razlog zašto ne traže snimku zaslona?

Kladim se da si u pravu! Uvijek šaljem i uplatnicu. Uvijek sam morao poslati snimku zaslona.

Pitao sam se utječe li način plaćanja na to koliko glatko ide proces za kupca, ali čini se da ta hipoteza nije potkrijepljena iskustvima drugih kupaca koji koriste različite načine plaćanja, a svoju narudžbu ipak primaju relativno brzo.

Pa, predao sam narudžbu i stranica kaže da pošta kasni. Da vidimo što će se dogoditi
Točno - naručeno 30. rujna. Narudžbu sam primio 16. listopada (UK), što je puno bolje nego što sam očekivao. Trebao je potpis, ali se poštar ispričao što je tražio!
Nije vam nužno potreban potpis, stalno ih dobivam iz interne službe bez potpisa - samo im upišite u komentare da želite da se prati, ali nije potreban potpis. To mi obično pali

Pa, predao sam narudžbu i stranica kaže da pošta kasni. Da vidimo što će se dogoditi
Točno - naručeno 30. rujna. Narudžbu sam primio 16. listopada (UK), što je puno bolje nego što sam očekivao. Trebao je potpis, ali se poštar ispričao što je tražio!
Nije vam nužno potreban potpis, stalno ih dobivam iz interne službe bez potpisa - samo im upišite u komentare da želite da se prati, ali nije potreban potpis. To mi obično pali
Ili možete koristiti opciju bez praćenja i neće vas natjerati da se potpišete, ali tada gubite svu mogućnost da znate kada vaš paket dolazi od njih

U redu, ako se prijavite za informiranu dostavu u SAD-u i registrirate svoj potpis kod poštanske službe na mreži, nećete se morati potpisivati ​​za pakete, oni će primijeniti vašu e-prijavu na paket i ostaviti ga u vašem poštanskom sandučiću, Koristim tu metodu godinama i nisam siguran zašto nitko drugi ne koristi.

Da, i to je dobra ideja iako ne slijede uvijek i ponekad svejedno traže potporu, ovisno o prijevozniku. Ali informirana dostava je u svakom slučaju odlična tako da možete vidjeti što dolazi u vašu kuću, a ako imate ikakvu potrebu za upozorenjem, nudi to

Ako kupujete i domaće, što je skupo, ali ponekad potrebno jer je tako sigurnije, informirana dostava još je korisnija. Ponekad to jednostavno moram povući i kupiti domaće u SAD-u

Šaljem ček i nikada nisam poslao snimku zaslona i nikada nisam imao problema s bilo kakvim problemom.

Slažem se i mislim da elektronička plaćanja ne zahtijevaju snimke zaslona, ​​ali traže se čekovi/mjeseci, ali nisu POTREBNI. Preporučljivo je, ali sam i lijen.

Moja hipoteza (ili jedna od njih) bila je da, ako ne pošaljete snimku zaslona, ​​neće zadržati vašu narudžbu dok ne stigne uplata. To bi moglo proći dobro.

Ali tada su drugi spominjali koliko proizvoda nema na zalihama. Ako dobavljač nema dovoljno zaliha, a narudžba NIJE rezervirana putem snimke zaslona, ​​to je ono što me brine da bi to išlo ustranu za kupca, jer vaša narudžba neće biti ostavljena na stranu prije nego što plaćanje stigne i završi. U međuvremenu bi ga mogli prodati nekom drugom.

Ne znam... IHP stvara mnogo nagađanja. Za većinu ljudi (uključujući i mene), sve ide sasvim u redu. Nikad nisam imao problema s njima. Zatim netko nešto plati, a to se nikad ne pojavi, a prodavač daje glupe izgovore i nema povrata novca. Dobavljač nastavlja dodavati nove riječi u svoju e-poštu, što je dobro i korisno, ali samo uzrokuje dodatnu zabunu, ovisno o tome tko je koju verziju njihove e-pošte pročitao.

Zaključak: moraju ukloniti prokletu opciju bez praćenja! Nema razloga za to. Bez toga ne postoji način da se dokaže da narudžba nije isporučena. A horor priče u velikoj su korelaciji s odabirom opcije bez praćenja.
Možete dobiti opciju praćenja, samo zanemarite opciju bez praćenja, a zatim ih u odjeljku komentara zamolite za praćenje, ali bez potpisa pri isporuci. To mi je uspjelo gotovo svaki put, osim možda s jednim ili dva neposlušna poštara.

U redu, ako se prijavite za informiranu dostavu u SAD-u i registrirate svoj potpis kod poštanske službe na mreži, nećete se morati potpisivati ​​za pakete, oni će primijeniti vašu e-prijavu na paket i ostaviti ga u vašem poštanskom sandučiću, Koristim tu metodu godinama i nisam siguran zašto nitko drugi ne koristi.

Vjerojatno zato što je tako rijetko da pošiljatelji dodaju potvrdu potpisa kada šalju paket putem USPS-a. Potvrda potpisa uvijek je zasebna dodatna usluga i dostupna je samo za domaće artikle.

Uobičajena pogrešna predodžba (među pošiljateljima i primateljima) je da je potpis potreban za preporučenu poštu, ovjerenu poštu i/ili povratnicu, ili čak za običnu staru prioritetnu poštu --- ali potpis nije potreban ni za jednu od njih osim ako otpremnik traži potvrdu potpisa --- to je uvijek dodatna usluga. (Dostupan je samo u zemlji, tako da se čak i ne odnosi na većinu nas ovdje, koji često naručujemo u inozemstvu.)

Kao što su drugi primijetili, neki će poštari pitati te potpisati, ili čak reći ću ti trebaju vas da potpišete, iako potvrda potpisa nije dodana ili je paket međunarodni. (Primijetio sam da je to osobito istinito oko Božića, kada USPS dovodi hrpu privremenih prijevoznika pošte, koji još ne znaju pravila i vjerojatno samo žele pokriti guzicu i dokazati da su isporučili predmet.)

Ne mogu se čak ni sjetiti kad sam zadnji put je potpisati za nešto. Zamoljen sam da potpišem, ali kada tražim od prijevoznika da to provjeri, to nikada nije potrebno.

Privatni prijevoznici imaju vlastita pravila, ali čini se da ona češće uključuju bacanje mog paketa iz njihovog kamiona za selidbu, bez obzira na to hoće li sletjeti u moje dvorište ili će čak biti dostavljen na pravu adresu. (Amazon je najgori!)

Kad bi se potvrda potpisa češće koristila, vjerojatno bi više kupaca prijavilo svoje potpise u pošti. Nikada to nisam smatrao potrebnim --- osim kod privatnih pošiljatelja koji nisu iz USPS-a, gdje to ionako ne bi bilo bitno, budući da je potvrda potpisa usluga USPS-a.

Ako živite negdje gdje USPS ima ugovor za "dostavu zadnje milje", onda pretpostavljam da moć biti vrijedan truda. Ali privatni brodari rijetko trebati potpis ili. Samo je manja vjerojatnost da će pokucati na vrata --- osim ako vaš paket slučajno ne udari u vrata kada ga bace iz svog kamiona za selidbu! :rofl:

Zadnji put uređeno:
Možete dobiti opciju praćenja, samo zanemarite opciju bez praćenja, a zatim ih u odjeljku komentara zamolite za praćenje, ali bez potpisa pri isporuci. To mi je uspjelo gotovo svaki put, osim možda s jednim ili dva neposlušna poštara.

Nebitno je. Potvrda potpisa samo je domaća usluga. Zamoliti IHP da ne zahtijeva potpis nije razlog zašto niste obvezni potpisati----iako prijevoznik može i dalje pitati da potpišete za to. Mislim da to samo po sebi izaziva veliku zabunu kod kupaca, pogotovo zato što većina ljudi --- oni koji ne kupuju nedopuštene droge putem interneta --- vjerojatno samo potpišu bez razmišljanja.

Potpisivanje ovdje izaziva mnogo bure i buke, kada nije dokaz da je potpisnik znao što je u paketu ili da je sam zatražio paket. Čuo sam za ljude koji se potpisuju rukom koja nije dominantna, misleći da će ih tako zaštititi od problema sa zakonom, ali to zapravo nije dokaz ničemu.

Osim ako se pošiljatelj ne odluči za ograničenu dostavu, prijevoznik će prihvatiti potpis praktički svakoga tko otvori vrata.

Prijevoznik: Imam paket za Caroline. Možete li to potpisati?
Slučajna osoba u kući: Ali ja nisam Caroline. Ona je moja djevojka. Ja čak ni ne živim ovdje.
Prijevoznik: U redu je! Možete li potpisati za ovo?

Ne mogu se čak ni sjetiti kad sam zadnji put je potpisati za nešto. Zamoljen sam da potpišem, ali kada tražim od prijevoznika da to provjeri, to nikada nije potrebno.

Prvu sam narudžbu poslao 2018. Od 2018. do 2020. zamoljen sam da potpišem sve pakete ADC-a i IHP-a. Zatim je početkom 2021. paket ubačen u poštanski sandučić. To me iznenadilo jer to nisam očekivao. Nakon toga više nikada nisam morao potpisati paket.

To je bilo na mojoj staroj adresi u drugoj državi. Na mojoj novoj adresi nikad me nisu zamolili da potpišem paket.

Just an update my order is now waiting on the flight to the US. I sent a check via by bank that was supposed to arrive on 10/24. It did, but then they still hold shipping until the funds actually appear in their account (another week) so we're at almost a month now and the package still hasn't made it to the US.

Učinio sam to, ali je još uvijek potreban potpis - prvi put u životu.

Zadnji put uredio moderator:
Just an update my order is now waiting on the flight to the US. I sent a check via by bank that was supposed to arrive on 10/24. It did, but then they still hold shipping until the funds actually appear in their account (another week) so we're at almost a month now and the package still hasn't made it to the US.

If you don't mind my asking: Did you send IHP a photo of the check when you sent it? And (if you feel safe answering this): Were you buying any of their low-stock products?

I'm not asking to sound accusatory. It's because I'm trying to pinpoint why some IHP customers are getting flawless, reliable service, and others are having significant problems.

Holding the order until your check clears is normal for IHP (and just good business sense). The shipment waiting a long time to depart COO is also normal for this vendor. (In my experience, the tracking shows it waiting to depart COO for usually about a week, give or take.)

IHP's policy is they won't agree to hold an order unless they receive a photo of payment when it's sent. We've had at least one report of a customer experiencing no problems despite nikada sending photos. Note: IHP doesn't say they won't fill the order it without a photo; they just say won't hold the order for you without a photo. That could pose a problem for customers who ordered low-stock items, since IHP isn't holding their order and may sell out before payment arrives.

IHP also doesn't exactly get an A+ in communication. Bad information lingers on their website, while they've added new updates to address customer concerns every time I order from them. I've never had a bad experience with them yet, but they constantly seem to be playing catch-up in the customer service department.

It sounds like either this could have been a matter of no photo sent (esp if they then were low on what you ordered and then didn't hold it for you with a pic and it sold to someone else), OR maybe it took an unusually long time for your check to arrive and clear (possible bank issue on either end?).

I'm spitballing. I don't have any idea why some customers have no problems with IHP at all, while others never receive their order or it takes forever. That's what I'm trying to figure out.

Wow! Nikad prije čuo za ovo i kakav je sjajan način da prestanete brinuti o bilo čemu što dolazi s tim zahtjevom. Možda ću ovo morati pogledati, iako većinu mojih stavki ne treba potpisati...

Hvala puno na informacijama!

Wow! Nikad prije čuo za ovo i kakav je sjajan način da prestanete brinuti o bilo čemu što dolazi s tim zahtjevom. Možda ću ovo morati pogledati, iako većinu mojih stavki ne treba potpisati...

Iz nekog razloga nikad ne dobijem tu opciju kada primam međunarodne pakete iako sam član informirane dostave. Možda je samo moje područje, budući da sam ovaj tjedan imao paket s natpisom "u poštanskom sandučiću", ali nije tamo. Poštar je vjerojatno ostavio paket u obližnjoj kutiji. Bilo je dosta muka pokušavati ga vratiti, a usps nudi 0 pomoći. Mislim da bih sada radije potpisao za njih.

Možda u mom kraju traže više usluga jer nekompetentni poštar cijelo vrijeme pogrešno dostavlja.

Iz nekog razloga nikad ne dobijem tu opciju kada primam međunarodne pakete iako sam član informirane dostave. Možda je samo moje područje, budući da sam ovaj tjedan imao paket s natpisom "u poštanskom sandučiću", ali nije tamo. Poštar je vjerojatno ostavio paket u obližnjoj kutiji. Bilo je dosta muka pokušavati ga vratiti, a usps nudi 0 pomoći. Mislim da bih sada radije potpisao za njih.

Možda u mom kraju traže više usluga jer nekompetentni poštar cijelo vrijeme pogrešno dostavlja.
Vau. Dovoljno sam zabrinut zbog dobivanja ovih predmeta. Brinuti o nekompetentnosti na vrhu bilo bi stvarno sranje! Ne krivim te što želiš potpisati. Ja bih, sigurno…????

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala