nobkoljeno
Uvaženi član
- Spojen
- Studenog 19, 2019
Šaljem ček i nikada nisam poslao snimku zaslona i nikada nisam imao problema s bilo kakvim problemom.
Slažem se i mislim da elektronička plaćanja ne zahtijevaju snimke zaslona, ali traže se čekovi/mjeseci, ali nisu POTREBNI. Preporučljivo je, ali sam i lijen.
Moja hipoteza (ili jedna od njih) bila je da, ako ne pošaljete snimku zaslona, neće zadržati vašu narudžbu dok ne stigne uplata. To bi moglo proći dobro.
Ali tada su drugi spominjali koliko proizvoda nema na zalihama. Ako dobavljač nema dovoljno zaliha, a narudžba NIJE rezervirana putem snimke zaslona, to je ono što me brine da bi to išlo ustranu za kupca, jer vaša narudžba neće biti ostavljena na stranu prije nego što plaćanje stigne i završi. U međuvremenu bi ga mogli prodati nekom drugom.
Ne znam... IHP stvara mnogo nagađanja. Za većinu ljudi (uključujući i mene), sve ide sasvim u redu. Nikad nisam imao problema s njima. Zatim netko nešto plati, a to se nikad ne pojavi, a prodavač daje glupe izgovore i nema povrata novca. Dobavljač nastavlja dodavati nove riječi u svoju e-poštu, što je dobro i korisno, ali samo uzrokuje dodatnu zabunu, ovisno o tome tko je koju verziju njihove e-pošte pročitao.
Zaključak: moraju ukloniti prokletu opciju bez praćenja! Nema razloga za to. Bez toga ne postoji način da se dokaže da narudžba nije isporučena. A horor priče u velikoj su korelaciji s odabirom opcije bez praćenja.