Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu web stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Trebao bih ih uzeti i za to! Naručujem lijekove za svog susjeda za pse tamo i pada mu...Danas sam dobio obavijest da nude kupon s 15% popusta za Crni petak, šifra BLACKFRIDAY2024
Rekao bih da dobivam tuđa pisma i pakete barem jednom mjesečno. Ja i većina mojih susjeda ostavit ćemo ih na točnoj adresi, ali naravno nije svima dovoljno stalo. Ne znam ni koliko sam pošte vjerojatno izgubio tijekom godina. Zanimljivo, čini se da je poziv porote uvijek u reduVau. Dovoljno sam zabrinut zbog dobivanja ovih predmeta. Brinuti o nekompetentnosti na vrhu bilo bi stvarno sranje! Ne krivim te što želiš potpisati. Ja bih, sigurno…Iz nekog razloga nikad ne dobijem tu opciju kada primam međunarodne pakete iako sam član informirane dostave. Možda je samo moje područje, budući da sam ovaj tjedan imao paket s natpisom "u poštanskom sandučiću", ali nije tamo. Poštar je vjerojatno ostavio paket u obližnjoj kutiji. Bilo je dosta muka pokušavati ga vratiti, a usps nudi 0 pomoći. Mislim da bih sada radije potpisao za njih.Wow! Nikad prije čuo za ovo i kakav je sjajan način da prestanete brinuti o bilo čemu što dolazi s tim zahtjevom. Možda ću ovo morati pogledati, iako većinu mojih stavki ne treba potpisati...U redu, ako se prijavite za informiranu dostavu u SAD-u i registrirate svoj potpis kod poštanske službe na mreži, nećete se morati potpisivati za pakete, oni će primijeniti vašu e-prijavu na paket i ostaviti ga u vašem poštanskom sandučiću, Koristim tu metodu godinama i nisam siguran zašto nitko drugi ne koristi.
Hvala puno na informacijama!
Možda u mom kraju traže više usluga jer nekompetentni poštar cijelo vrijeme pogrešno dostavlja.
Nisam siguran može li se složiti s njihovim uobičajenim popustom od 10% za narudžbe iznad 100 USD ili ne, ali ako je tako, to bi stvarno bio dobar posao. Pokušavam odlučiti čime se trebam opskrbiti. Moja zadnja narudžba još uvijek nije stigla u SAD. Nikad prije nije trebalo ovako dugo. Počinjem se brinuti da se moji neće pojaviti ni ovaj put.Trebao bih ih uzeti i za to! Naručujem lijekove za svog susjeda za pse tamo i pada mu...Danas sam dobio obavijest da nude kupon s 15% popusta za Crni petak, šifra BLACKFRIDAY2024
Hvala na informaciji!
Zanimljiva informacija! Zapravo sam u listopadu naručio lijek bez recepta od AllDayChemista koji se nekako izgubio pa su ga ponovno poslali putem EMS-a, ali su me upozorili da će trebati potpis - i jest. Nikada mi nije palo na pamet pitati USPS zašto baš tako. Šteta - imali smo poštaricu s kojom smo zapravo bili prilično dobri prijatelji. Ostavila bi sve što je zahtijevalo potpis, čak i da nismo bili kod kuće jer smo prema njezinim riječima imali listić "u dosjeu". Htio bih joj malo probušiti oko ove cijele stvari s potpisivanjem međunarodnih paketa.Sav ovaj razgovor o potpisivanju za IHP isporuke je nevažan: USPS potvrda potpisa je uvijek dodatna usluga i to je samo dostupno za domaće pošiljke.
Dakle, nema šanse da IHP (ili većina naših dobavljača) ima opciju kupnje potvrde potpisa. Ako vas je vaš dostavljač pošte uvijek tražio da se potpišete, ali to više ne čini; ili nikad nisu koristili do, ali sada odjednom koriste --- sve je to puka slučajnost. IHP nema načina za kupnju potvrde potpisa jer to nije domaća pošiljka.
•Naravno, ako živite negdje osim u SAD-u, to očito neće vrijediti. Ovo je pravilo USPS-a.
•Ako primate paket koji je bio isporučuje se u zemlji (i ne ulazim u to kako bi se to moglo dogoditi, ali ponekad može), onda bi se moglo primijeniti, ali čisto sumnjam da će dileri droge tražiti potvrdu potpisa.
•Ako je paket poslan preko privatnog pošiljatelja....dobro....kao prvo, žao mi je, to je stvarno sranje. (Naručio sam rođendanski poklon za prijateljicu s Amazona i još uvijek nije stigao. Rođendan joj je bio prije dva tjedna. Očigledno je njezin poklon negdje u istom skladištu s hrpom IHP pošiljki. Amazon je najgori!)
Osobno se ne mogu sjetiti da me je privatni špediter ikada tražio da potpišem, ali možda sam zaboravio. Privatni pošiljatelji nemaju ista pravila kao USPS, pa je teoretski moguće da je potpis potreban ako je dobavljač koristio privatnog pošiljatelja, ali prema mom iskustvu, dobavljači praktički nikad ne koriste privatne pošiljatelje, a privatni pošiljatelji praktički nikad ne traže od vas da potpišete. Samo moje iskustvo.
Ovdje se neću povezivati s web-stranicom USPS-a iz očitih razloga, ali upravo gledam stranicu. Lako ga je pronaći na njihovoj web stranici. Jedini način da se zajamči da će dostavljač pošte dobiti potpis primatelja ako pošiljatelj plati potvrdu potpisa, a to je SAMO dostupno ako je paket poslan i primljen unutar Sjedinjenih Država. Nije jeftino, a još je skuplje kupiti Restricted Delivery, gdje, recimo, pošaljem nešto Jadersu i ne želim samo nikakav stari potpis, nego želim da Jaders sama potpiše da je to dobila.
Ljekarna mi je poslala recepte. (Legatne, legalne.) A čak ni oni nisu izvršili potvrdu potpisa, a kamoli ograničenu dostavu.
Sva ova priča o traženju potpisa, ili ne traženju potpisa, ili o promjeni traženja potpisa --- sve je 100% beznačajan. Zbog toga me ljuti što IHP-ova web stranica JOŠ UVIJEK tvrdi da će se od vas tražiti da potpišete, ako se odlučite za praćenje, jer IHP nema pravo na kupnju USPS potvrde potpisa.
I mene su poštari tražili da potpišem pakete. Svaki put, kad pitam, "Stvarno? Tko je to poslao da žele da to potpišem?" (Nije nerazumno pitanje, budući da se čak i pravni dokumenti obično šalju preporučenom poštom, ali oni ne dodaju potvrdu potpisa jer ne žele da je možete izbjeći jednostavnim odbijanjem potpisa.)
Svaki put----svaki put----poštar ponovno provjerava, shvaća da je moj potpis, u stvari, nije potrebno, i samo mi doda paket. Ne događa se često, ali dovoljno često da razumijem zašto bi ovaj forum bio zabrinut zbog zahtjeva za potpisom. Ali to je samo slučajnost. Možda prijevoznik misli da je to potrebno, ili su možda novi, ili se možda žele pokriti i dokazati da su ga isporučili. tko zna
Ali to je praktički zakon svemira: Vaš potpis zapravo nije potreban. Prijevoznik ponekad može pitati. Neki prijevoznici mogu često pitati. Ali pokušajte ih pitati je li to stvarno potrebno i 10 prema 1, neće biti.
Većina nas može prestati brinuti. To čak nije ni usluga dostupna stranim pošiljateljima, a većina naših dobavljača nije domaća. Stoga se većina nas može opustiti i vratiti se čitanju zlokobnih listića čaja u našim brojevima za praćenje.
Ajme, volim vas ljudi. I ja do razumijem, uistinu, razumijem. Rekao sam vam da mi je dostavljač pokucao na vrata kad znam da je moja narudžba stigla za dostavu. Srce mi staje. Krv mi se ledi u žilama. oblije me znoj. Svaki najgori mogući scenarij počinje mi se motati po glavi.
Samo zapamtite: 99.9% vremena, to nije ništa više od otkucaja njegovog užasnog srca. Jer znamo što je u tom paketu. Samo zapamtite: Nitko drugi ne zna. Ne razgovarajte ni s kim o samoliječenju, a vrlo je malo vjerojatno da će itko ikada znati.
Koliko ste dugo čekali da kontaktirate ADC za ponovno slanje? Zanimljivo, također imam narudžbu od 16. listopada. Otpremljena 26. listopada i od tada je prikazano samo "prihvaćeno" u praćenju. Shvatio sam da je potrebno čekati 30 radnih dana da se zatraži ponovna otprema.Zanimljiva informacija! Zapravo sam u listopadu naručio lijek bez recepta od AllDayChemista koji se nekako izgubio pa su ga ponovno poslali putem EMS-a, ali su me upozorili da će trebati potpis - i jest. Nikada mi nije palo na pamet pitati USPS zašto baš tako. Šteta - imali smo poštaricu s kojom smo zapravo bili prilično dobri prijatelji. Ostavila bi sve što je zahtijevalo potpis, čak i da nismo bili kod kuće jer smo prema njezinim riječima imali listić "u dosjeu". Htio bih joj malo probušiti oko ove cijele stvari s potpisivanjem međunarodnih paketa.Sav ovaj razgovor o potpisivanju za IHP isporuke je nevažan: USPS potvrda potpisa je uvijek dodatna usluga i to je samo dostupno za domaće pošiljke.
Dakle, nema šanse da IHP (ili većina naših dobavljača) ima opciju kupnje potvrde potpisa. Ako vas je vaš dostavljač pošte uvijek tražio da se potpišete, ali to više ne čini; ili nikad nisu koristili do, ali sada odjednom koriste --- sve je to puka slučajnost. IHP nema načina za kupnju potvrde potpisa jer to nije domaća pošiljka.
•Naravno, ako živite negdje osim u SAD-u, to očito neće vrijediti. Ovo je pravilo USPS-a.
•Ako primate paket koji je bio isporučuje se u zemlji (i ne ulazim u to kako bi se to moglo dogoditi, ali ponekad može), onda bi se moglo primijeniti, ali čisto sumnjam da će dileri droge tražiti potvrdu potpisa.
•Ako je paket poslan preko privatnog pošiljatelja....dobro....kao prvo, žao mi je, to je stvarno sranje. (Naručio sam rođendanski poklon za prijateljicu s Amazona i još uvijek nije stigao. Rođendan joj je bio prije dva tjedna. Očigledno je njezin poklon negdje u istom skladištu s hrpom IHP pošiljki. Amazon je najgori!)
Osobno se ne mogu sjetiti da me je privatni špediter ikada tražio da potpišem, ali možda sam zaboravio. Privatni pošiljatelji nemaju ista pravila kao USPS, pa je teoretski moguće da je potpis potreban ako je dobavljač koristio privatnog pošiljatelja, ali prema mom iskustvu, dobavljači praktički nikad ne koriste privatne pošiljatelje, a privatni pošiljatelji praktički nikad ne traže od vas da potpišete. Samo moje iskustvo.
Ovdje se neću povezivati s web-stranicom USPS-a iz očitih razloga, ali upravo gledam stranicu. Lako ga je pronaći na njihovoj web stranici. Jedini način da se zajamči da će dostavljač pošte dobiti potpis primatelja ako pošiljatelj plati potvrdu potpisa, a to je SAMO dostupno ako je paket poslan i primljen unutar Sjedinjenih Država. Nije jeftino, a još je skuplje kupiti Restricted Delivery, gdje, recimo, pošaljem nešto Jadersu i ne želim samo nikakav stari potpis, nego želim da Jaders sama potpiše da je to dobila.
Ljekarna mi je poslala recepte. (Legatne, legalne.) A čak ni oni nisu izvršili potvrdu potpisa, a kamoli ograničenu dostavu.
Sva ova priča o traženju potpisa, ili ne traženju potpisa, ili o promjeni traženja potpisa --- sve je 100% beznačajan. Zbog toga me ljuti što IHP-ova web stranica JOŠ UVIJEK tvrdi da će se od vas tražiti da potpišete, ako se odlučite za praćenje, jer IHP nema pravo na kupnju USPS potvrde potpisa.
I mene su poštari tražili da potpišem pakete. Svaki put, kad pitam, "Stvarno? Tko je to poslao da žele da to potpišem?" (Nije nerazumno pitanje, budući da se čak i pravni dokumenti obično šalju preporučenom poštom, ali oni ne dodaju potvrdu potpisa jer ne žele da je možete izbjeći jednostavnim odbijanjem potpisa.)
Svaki put----svaki put----poštar ponovno provjerava, shvaća da je moj potpis, u stvari, nije potrebno, i samo mi doda paket. Ne događa se često, ali dovoljno često da razumijem zašto bi ovaj forum bio zabrinut zbog zahtjeva za potpisom. Ali to je samo slučajnost. Možda prijevoznik misli da je to potrebno, ili su možda novi, ili se možda žele pokriti i dokazati da su ga isporučili. tko zna
Ali to je praktički zakon svemira: Vaš potpis zapravo nije potreban. Prijevoznik ponekad može pitati. Neki prijevoznici mogu često pitati. Ali pokušajte ih pitati je li to stvarno potrebno i 10 prema 1, neće biti.
Većina nas može prestati brinuti. To čak nije ni usluga dostupna stranim pošiljateljima, a većina naših dobavljača nije domaća. Stoga se većina nas može opustiti i vratiti se čitanju zlokobnih listića čaja u našim brojevima za praćenje.
Ajme, volim vas ljudi. I ja do razumijem, uistinu, razumijem. Rekao sam vam da mi je dostavljač pokucao na vrata kad znam da je moja narudžba stigla za dostavu. Srce mi staje. Krv mi se ledi u žilama. oblije me znoj. Svaki najgori mogući scenarij počinje mi se motati po glavi.
Samo zapamtite: 99.9% vremena, to nije ništa više od otkucaja njegovog užasnog srca. Jer znamo što je u tom paketu. Samo zapamtite: Nitko drugi ne zna. Ne razgovarajte ni s kim o samoliječenju, a vrlo je malo vjerojatno da će itko ikada znati.
Iskreno, nemam ništa protiv potpisa. Traže me samo za nekontrolirane ili čak OTC stvari. Dobavljači IOP-a iz višeg ranga sigurno ne bi ni sanjali pitati, imho...
Upravo to je moj napravio. Ali bio je 9. listopada. Mislim da sam čekao tri tjedna, ali kad se uopće ne pomakne, mislim da će ponovno poslati bez pitanja. Mora da se nešto dogodilo. S njima je lako raditi. Samo su to zamjerili, a ja sam to dobio u petak. Morao sam potpisati, ali to je lijek bez recepta pa me nije briga.Koliko ste dugo čekali da kontaktirate ADC za ponovno slanje? Zanimljivo, također imam narudžbu od 16. listopada. Otpremljena 26. listopada i od tada je prikazano samo "prihvaćeno" u praćenju. Shvatio sam da je potrebno čekati 30 radnih dana da se zatraži ponovna otprema.Zanimljiva informacija! Zapravo sam u listopadu naručio lijek bez recepta od AllDayChemista koji se nekako izgubio pa su ga ponovno poslali putem EMS-a, ali su me upozorili da će trebati potpis - i jest. Nikada mi nije palo na pamet pitati USPS zašto baš tako. Šteta - imali smo poštaricu s kojom smo zapravo bili prilično dobri prijatelji. Ostavila bi sve što je zahtijevalo potpis, čak i da nismo bili kod kuće jer smo prema njezinim riječima imali listić "u dosjeu". Htio bih joj malo probušiti oko ove cijele stvari s potpisivanjem međunarodnih paketa.Sav ovaj razgovor o potpisivanju za IHP isporuke je nevažan: USPS potvrda potpisa je uvijek dodatna usluga i to je samo dostupno za domaće pošiljke.
Iskreno, nemam ništa protiv potpisa. Traže me samo za nekontrolirane ili čak OTC stvari. Dobavljači IOP-a iz višeg ranga sigurno ne bi ni sanjali pitati, imho...
Sav ovaj razgovor o potpisivanju za IHP isporuke je nevažan: USPS potvrda potpisa je uvijek dodatna usluga i to je samo dostupno za domaće pošiljke.
Dakle, nema šanse da IHP (ili većina naših dobavljača) ima opciju kupnje potvrde potpisa. Ako vas je vaš dostavljač pošte uvijek tražio da se potpišete, ali to više ne čini; ili nikad nisu koristili do, ali sad odjednom koriste --- sve je to puka slučajnost. IHP nema načina za kupnju potvrde potpisa jer to nije domaća pošiljka.
Sav ovaj razgovor o potpisivanju za IHP isporuke je nevažan: USPS potvrda potpisa je uvijek dodatna usluga i to je samo dostupno za domaće pošiljke.
Dakle, nema šanse da IHP (ili većina naših dobavljača) ima opciju kupnje potvrde potpisa. Ako vas je vaš dostavljač pošte uvijek tražio da se potpišete, ali to više ne čini; ili nikad nisu koristili do, ali sad odjednom koriste --- sve je to puka slučajnost. IHP nema načina za kupnju potvrde potpisa jer to nije domaća pošiljka.
U pravu ste jer ne koriste potvrdu potpisa, ali USPS u većini slučajeva klasificira te pakete kao "preporučenu poštu" - što može zahtijevati potpis. Obično kada pratite te pakete vidjet ćete taj indikator pod "Usluge" na USPS stranici, ili barem prema mom iskustvu to rade dva dobavljača na koje se najčešće oslanjam i njihovi su paketi navedeni kao "Preporučena pošta", što obično znači USPS zahtijeva potpis za puštanje. Pretpostavljam da je ovo dio odnosa između pošiljatelja i USPS-a.
Sretnijom porukom moj je paket jučer konačno stigao od ovog dobavljača - točno 1 mjesec do dana kada sam naručio u listopadu.
Danas sam dobio obavijest da nude kupon s 15% popusta za Crni petak, šifra BLACKFRIDAY2024
Danas sam dobio obavijest da nude kupon s 15% popusta za Crni petak, šifra BLACKFRIDAY2024
Thank-you! Do you get those very often? AFAIK, they have never, ever sent me any kind of coupon code. If they did, the email was probably mistaken for spam and blocked or deleted before it ever got to me.
Damn. I'm going to have to try that one. I need to order anyway... Thanks!!Received another one today:
20% popusta na sljedeću kupnjuâ € <
COUPON CODE
CHRISTMAS2024
I ordered my dog meds last night. Got a very good savings amount due to that coupon, so thanks a lot!!Same here. I have some time before I'll need anything I usually get from them, but at that type of discount I'd be a fool not to just order it now.
Da, i ja sam dobio taj.Received another one today:
20% popusta na sljedeću kupnjuâ € <
COUPON CODE
CHRISTMAS2024
Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.