inhousepharmacy.vu 2021 Tema

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

Danas sam dobio narudžbu. Plaćeno 2. siječnja, tako da je prilično dobro. Čini se da su ponovno u poslu.
I moj je stigao jučer, ali zahtijeva potpis, a nisam bio kod kuće pa ga moram danas pokupiti. Moj je bio otprilike mjesec dana, ali s potresom vidim zašto. Bio je u operaciji oko dva tjedna.

Rekao bih da i oni definitivno još rade.

Imali ste lošu situaciju tijekom proljeća koja je potrajala do jeseni, bio je teret (valjda) koji nikada nije napustio asfalt ili tako nešto? Činilo se da su svi smješteni u isti tjedan. (Oni izgubljeni) . Ispravili su ih i na kraju ponovno poslali.

Danas sam dobio narudžbu. Plaćeno 2. siječnja, tako da je prilično dobro. Čini se da su ponovno u poslu.
I moj je stigao jučer, ali zahtijeva potpis, a nisam bio kod kuće pa ga moram danas pokupiti. Moj je bio otprilike mjesec dana, ali s potresom vidim zašto. Bio je u operaciji oko dva tjedna.

Uvijek kažu da im treba potpis, ali uvijek ga samo ubace u sandučić bez potpisa.

Uvijek kažu da im treba potpis, ali uvijek ga samo ubace u sandučić bez potpisa.
Volio bih da moj prijevoznik to učini, ali do sada nije. Čini se da je vrlo proizvoljno tko što radi.

Drago mi je što još uvijek rade!

dvije narudžbe u siječnju i obje su stigle više u skladu sa svojim povijesnim vremenima. prošle godine ili tako nešto, njihove su se isporuke stvarno usporile. Nadamo se da će poboljšana brzina isporuke ostati tu.

Hvala na odgovorima o narudžbama. Puno cijenjen. Najneugodnije je naručivanje iz trgovina i učenje na teži način jesu li pouzdani.

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala