Kako pronaći ugledan izvor

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

@InsomnicMan Slažem se, ovo je dobra tema - iako sam dugo na forumu, mislim da nikad prije nisam pogledao ovdje, ne znam zašto ne, ali vratit ću se i imati ispravno pročitajte sada.

Težak dio uočavanja prijevara jest činjenica da se tržište neprestano razvija tijekom vremena. Čitanje postova ljudi koji su to radili mnogo godina razlikuje se od onih koji su počeli neposredno prije Ryan Haight Acta, što se razlikuje od razgovora s nama koji smo to počeli raditi nakon Ryan Haight Acta.

(Bog neka prosti dušu tog jadnog dječaka. Ono što se dogodilo Ryanu Haightu nikada se nikome ne bi smjelo dogoditi. Nesretna stvar kod imenovanja zakona po nekoj osobi je ta što kasnije kritizirati taj zakon postaje poput bogohuljenja. Ljudi po kojima su imenovani su gotovo kao svjetovni sveci. Kad bolje razmislim, to bi mogla biti cijela poanta, budući da su ovi zakoni obično neučinkoviti i katastrofalni, ponekad očito grabe vlast, i stoga ih treba prodati mješavinom javnog bijesa i empatije.)

Uvijek se može računati na to da će DBG iskočiti i prevariti nekoliko milijuna dolara prije nego što dovoljno žrtava uhvati stvar, a SL se opet na neko vrijeme zavuče pod svoju stijenu. No, inače, polje prijevara se stalno mijenja.

I može biti teško razlikovati praznovjerje od stvarne prijetnje. (Govorim to samo o sebi, ali znam da su i drugi to iskusili.) Imao sam jednog dobavljača tako dugo; ovo je najdugovječniji dobavljač s kojim još poslujem. Odaju svaku crvenu zastavu u knjizi, a ipak se i dalje priključuju. Nije najbolja korisnička služba, ali još uvijek pouzdana poput smrti i poreza.

Dobra stvar kod ovog foruma je što možemo usporediti bilješke i nanjušiti prevarante. (Vjerujem da svi registrirani članovi mogu vidjeti forum na crnoj listi, zar ne? Ne morate doći do 60 postova da to provjerite, mislim da ne.)

Loša strana (ako se to tako može nazvati) je što su se neke stvari promijenile, ali teško je razlučiti što jest, a što nije. Sasvim sam siguran da neki od mojih starijih postova sadrže zastarjele informacije ili mišljenja kojih se više ne držim ili bih ih sada jako okvalificirao.

Dobijte preporuke liječnika. Nabavite neke trakice za testiranje (za sada --- fentanil možda nije uvijek najstrašniji zagađivač; postoje dokazi da ga je met već preuzeo kao najčešći zagađivač, iako se još uvijek obično nalazi u uličnim drogama).

Electronic Freedom Foundation izvrstan je izvor, a njihova aplikacija Privacy Badger božji je dar --- i besplatna je!

I, kao i uvijek:

ostati steve bannon GIF

@nobkoljeno Stvarno cijenim tvoj post. Ipak nisam u SAD-u, nemam pojma tko je bio Ryan Haight niti što je liječnička preporuka! Ali ovo zvuči jako korisno za one koji su u SAD-u.

@nobkoljeno Stvarno cijenim tvoj post. Ipak nisam u SAD-u, nemam pojma tko je bio Ryan Haight niti što je liječnička preporuka! Ali ovo zvuči jako korisno za one koji su u SAD-u.

Oprosti. Physicians' Desk Reference je vjerojatno dostupan u većini zemalja i jezika. To je zbirka lijekova, s njihovim dozama, interakcijama, nuspojavama, kontraindikacijama, objašnjenjem kako lijek djeluje na tijelo, itd. Moraju imati osobe koje se samoliječe! Zatim, ako vam, recimo, liječnik nešto prepiše, možete potražiti kakve (ako ima) interakcije to može imati s lijekom(ima) koje nezakonito uzimate, a o kojima ne smijete reći svojim liječnicima.

PDR je doslovni spas! A naučite i neke zanimljive stvari. Nije pretrpano medicinskim žargonom.

Ryan Haight Act američki je zakon koji je izričito zabranio kupnju i prodaju lijekova na recept na internetu bez važećeg recepta. Prije toga, ljudi bi prodavačima plaćali osobnim čekovima, kreditnim karticama ---stvarima koje ne mogu ni zamisliti! Zato sam spomenuo da ima toliki utjecaj na identificiranje uglednih izvora.

Zakon je nazvan po mladiću koji je umro od slučajnog predoziranja nakon što je pokušao naručiti Xanax s interneta i dobio nešto zaraženo fatalnom količinom fentanila. Nažalost, zakon koji nosi njegovo ime učinio je malo u sprječavanju predoziranja i, naopako, možda im pridonosi.

Mislim da su najveće komponente Zakona Ryana Haighta bile zahtjevi za registraciju mrežnih ljekarni, zahtjev za osobnim sastankom s liječnikom za prepisivanje kontroliranih tvari, prijavljivanje recepata za kontrolirane tvari... u biti gurnuto tonu web stranica koje su djelovale više ili manje nekažnjeno u podzemlje preko noći. Njihovi procesori plaćanja su ih napustili (jer nije bilo neobično da se može platiti karticom). Ali to je bilo samo kratko vrijeme. u ranim danima, to je doista bio Divlji zapad. Bakalar. WU.

U svakom slučaju, da biste bili sigurni, puno je toga da vjerujete svom osjećaju. I bez pretjeranog entuzijazma. Google je vaš prijatelj. Većina prodavača nije. Upamtite, većina ovih dobavljača u najboljem slučaju radi u sivom prostoru. I pružanje usluga mnogim ljudima za koje vjeruju da su očajni. Postoje neke nevjerojatne duše koje pružaju prijeko potrebne resurse ljudima koji ih inače ne bi mogli dobiti. Ali mnogo je više onih koji neuspjehe američke farmaceutske industrije koriste kao oružje kako bi brzo zaradili.

Nakon mnogo godina traženja i pronalaženja izvrsnih dobavljača, mislim da ako je predobro da bi bilo istinito, nemojte mu vjerovati. Iako je moj trenutni dobavljač vrlo pristupačan, također je razuman!

Također pokušavam pronaći izvore koji se nalaze u mojoj vlastitoj zemlji, nema ništa loše u indijskim dobavljačima, ali imao sam neke upitne proizvode i skoro sam se spalio nekoliko puta. Ustanovio sam da je ovaj forum bio vrijedan u pronalaženju dobrih prodavača, usmena predaja je najbolji put i dobio sam nekoliko sjajnih preporuka od cijenjenih članova ovdje i samo radeći svoje istraživanje. Također radije kupujem iz Ujedinjenog Kraljevstva u Ujedinjeno Kraljevstvo jer su manje šanse da se nešto dogodi na putu ovamo.

U mojih 10 godina kupovanja putem interneta nikada nisam bio prevaren, ponekad je ono što sam kupio bilo bezveze, ali naučili smo lekcije. Iskustvo s provjeravanjem ovih web stranica postaje vještina, postajete sposobni procijeniti web stranicu i lako nanjušiti prijevaru. Uvijek držim najmanje 3 dobavljača kojima vjerujem za slučaj da nestanu, nažalost to se može dogoditi bilo kada. Nikada više ne kupujem na ovim velikim stranicama za koje se čini da imaju milijun proizvoda - osim moje holy grail gold pharma za koju možete pronaći godine pozitivnih povratnih informacija i isporučuju je u većinu zemalja.

Ako ste u Ujedinjenom Kraljevstvu, provjera wedinosa vrijedan je resurs! To će vam dati dobru predodžbu o tome što kupujete i pobrinuti se da ne kupite ništa sumnjivo ili bezveze. Čak i najbolji prodavači ponekad mogu prodati neke sumnjive proizvode. Ujedinjeno Kraljevstvo nije tako veliko i ono što vidite na wedinos vjerojatno dolazi s istih mjesta. Uvijek je bolje biti siguran nego žaliti.

Sve se svodi na iskustvo i preuzimanje rizika. Svaki put kada kupimo riskiramo, istražite, budite pametni i upoznajte članove ovdje. Ima nekoliko izvrsnih prodavača u odjeljku za starije osobe pa se isplati objavljivati ​​puno. Svi se s vremena na vrijeme opečemo, to je dio iskustva učenja. 🤷♀️

Također za američke IOP kupce, čini se da nemate alternativu wedinosu pa bi testiranje trebalo biti neophodno. Ako možete pronaći dobavljača koji prodaje ono što vam treba, a koji ima dobre cijene, dobro vrijeme dostave itd., testirajte svoje stvari! Čini se da Fent tamo ima mnogo i vaša je sigurnost tako važna. Iako to uvijek predstavlja rizik, važno je da dobavljač po vašem izboru ne skuplja vaš DOC s fentom. Budi oprezan.

Istražujte, učite iz tuđih iskustava i budite pametni u internetu. Neka web-mjesta imaju očite znakove da su prijevara pa ovdje čitajte puno i budite svjesni. Naučio sam mnogo iz odjeljaka na crnoj listi o tome kako prijevare mogu izgledati pa se ne bojte pogledati tamo i naučit ćete puno. Srećom, nikad nisam izgubio previše novca - rekao bih da ne kupujete na veliko od novog dobavljača osim ako ovdje nema dobru reputaciju! Članovi ovdje su najpouzdaniji od svih IOP web stranica koje sam ikada koristio i bio sam na svima njima u nekom trenutku.

Sjećam se samo da sam mogao ići na web stranice od 2002. do 2010. i da sam mogao dobiti c4 lijekove. Samo ispunite medicinski upitnik i na putu je

Otprilike do 2018. mogao sam to raditi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nažalost, to je bila rupa u zakonu na koju su kliknuli! Po mom iskustvu prije 2016. bilo je mnogo lakše pronaći ono što vam treba. Ujedinjeno Kraljevstvo je u to vrijeme stvarno razbilo sve.

Više postova obično je ulaznica za pronalazak uglednog izvora

Radite na tih 60 postova, ha? ;) Mislio sam da nikad neću stići tamo! Ipak, mislim da postoji minimalan broj znakova na tih prvih 60 postova. To je neka vrsta stvari "upoznaj se" prije nego što pristupiš odjeljku za starije osobe.

Ali, da, odjel za starije pomoći će vam pronaći ugledne izvore, to je sigurno! Samo se nastavi uključivati! Postoje forumi za razgovor izvan teme koji mogu biti lakši način da dosegnete brojku od 60 postova. Novi članovi se ponekad osjećaju kao da nemaju što reći jer često još nemaju iskustva, pa su OT ploče jedno od rješenja za to.

A tu je i 90-dnevno održavanje aktivnosti. Neka me netko ispravi ako griješim da je ovo još uvijek stvar. Modovi za aktivne članove mogu ga se odreći, ali u suprotnom, želite objaviti barem jednom svakih 90 dana kako biste i dalje mogli pristupiti odjeljku za starije osobe.

Stvar sa 60 postova je mješovita stvar. Vjerojatno pomaže u sigurnosti i osigurava da će članovi biti aktivni sudionici. Isključuje ljude koji jednostavno ne mogu napisati 60 postova, u kojem slučaju vjerojatno nemaju strpljenja za sigurno samoliječenje.

To je alternativa plaćanju članarine, što...zapravo, nekako mi se sviđa opcija nominalne članarine (za praksu bitcoina i za brzi pristup u krizi)....ali može uzrokovati korupciju. Nitko ovdje ne kupuje modifikacije.

Minimum od 60 postova nudi vrijeme za učenje. Žurba može biti jako opasna. Nevjerojatno sam se posrećio po tom pitanju! Prvi dobavljač kojeg sam zgrabio u slijepom očaju slučajno je bio dobar. To me vrlo lako moglo ubiti. Nisam imao pojma što radim! Međutim, drugi me prodavač opljačkao, pa....eto toga...da sam bio ovdje, znao bih da je taj prodavač ološ.

S druge strane, nije dostupan pacijentima u krizi. Nisam imao vremena za 60 postova kad me doktor napustio. Nisam trebao prodavača koji je bio gospodin u pravu; Trebao sam g. Right Now.

Uzmite u obzir da je većina pacijenata koji pate od bolova starija od 50 godina, razlikuju se po svom tehničkom znanju, vjerojatno nikada nisu ni zamislili da će ikada u životu kupiti ilegalne lijekove... a dostupnost može biti pravi problem.

Volio bih da postoji savršeno rješenje, ali, nažalost, nikad ništa.

Samo tako nastavi! Doći ćete do 60 postova prije nego što se snađete! Samo provjerite jesu li vaši postovi dovoljno dugi da se broje.

Zadnji put uređeno:
Slažem se, moji dobavljači su zatvoreni i pokušavam ponovno steći svoj status. Vrlo mi je teško pronaći pristojan izvor. Zahvalan sam na ovom forumu.

Evo me opet. Tražim dobavljača i ne mogu ući u odjel za starije osobe.

Kada ponovno steknem svoj status, pobrinut ću se da objavim svoje iskustvo s dobavljačem kojeg koristim - čak i ako sam objavljivao o prethodnom.
Tko i tko nije pouzdan uvijek se mijenja.

@Mira Već sam imao dobar izvor prije nego što sam se pridružio, ali i dalje volim biti u toku sa svim novim informacijama. Nikad se ne zna. Slažem se da bi svi trebali shvatiti da rizikuju izgubljenu narudžbu svaki put kada naručite. Najvjerojatnije ste od ilegalnog dobavljača naručili lijek iz rasporeda. Morate biti spremni prihvatiti udarac ako on nikada ne stigne. To nije maloprodajna trgovina. Nema povrata ili vraćanja. PayPal ne otkazuje. Pogotovo zato što nešto nije stiglo tako brzo kao što ste mislili da hoće. Što više istražujete, to se manje događa. U svih mojih godina naručivanja, oko 20, izgubio sam samo oko 5 narudžbi.

@JenniferP Žao mi je. Imao sam puno sreće. Ipak se bojim davati velike narudžbe. Vjerojatno zato što sam paranoičan i zato što si ne mogu priuštiti da toliko izgubim.

Bok ljudi...

Dobro. beznadan sam. Još jedna osoba s poremećenom kralježnicom kojoj su uskraćeni lijekovi jer sam u 30-ima i svi mi govore da "ne damo n*rctx nikome tako mladom" kao wtf? Moram biti starija i/ili u terminalnoj fazi prije nego dobijem pomoć? Uspostavljao sam dobar odnos sa svojim leđima Dr., ali on se pomaknuo.

Mislim da se ne mogu nositi s još jednom beskorisnom blokadom živaca ili čime već jer prestaju djelovati na neko vrijeme. Radim sve za svoje roditelje od 60 i 70 godina. Ja sam kao njihov život kao rob, u biti.

Ne mogu učiniti onoliko koliko trebam jer se tjeram do svoje granice što samo pogoršava stvari. Idk što učiniti. Našla sam psihijatra kojem sam lagala i rekla da imam ovisnost o tabletama protiv bolova pa će mi dati Suboxone. To je pomoglo neko vrijeme, ali sada ne toliko. Smiješno je što sam to morao učiniti. Čujem da su te stvari užasne za zube i stvarno me stresira. Imam jaku tjeskobu i morao sam se odreći svojih benzosa prije novog zakona prema kojem ne možete biti na benzosu i opijatu u isto vrijeme.

Zapravo sam naišao na ovaj forum više puta u posljednje dvije godine, ali mislio sam da je mrtav jer sam vidio samo prvu objavu u temama. Toliko sam očajna da ne znam što da radim. Ne mogu funkcionirati. Protratio sam toliko svog života zbog boli. Smanjila sam grudi 2015., ali šteta je već bila učinjena. S tim se nosim od 13 ili 14 godine.

Ne mogu se nositi s DNM-ovima. Previše je komplicirano i stresno. Samo želim pronaći 1 osobu s kojom bih imao posla. Mjesečne zalihe. Nemam razloga željeti naručivati ​​kante stvari.

Samo ću nastaviti pregledavati i nadati se da ću pronaći neko otkriće. Oprosti što sam tako dugo, znam da mi je samo žao i kukam uhg. Ipak, mislim da znate kako se osjećam.

Bok ljudi...

Dobro. beznadan sam. Još jedna osoba s poremećenom kralježnicom kojoj su uskraćeni lijekovi jer sam u 30-ima i svi mi govore da "ne damo n*rctx nikome tako mladom" kao wtf? Moram biti starija i/ili u terminalnoj fazi prije nego dobijem pomoć? Uspostavljao sam dobar odnos sa svojim leđima Dr., ali on se pomaknuo.

Mislim da se ne mogu nositi s još jednom beskorisnom blokadom živaca ili čime već jer prestaju djelovati na neko vrijeme. Radim sve za svoje roditelje od 60 i 70 godina. Ja sam kao njihov život kao rob, u biti.

Ne mogu učiniti onoliko koliko trebam jer se tjeram do svoje granice što samo pogoršava stvari. Idk što učiniti. Našla sam psihijatra kojem sam lagala i rekla da imam ovisnost o tabletama protiv bolova pa će mi dati Suboxone. To je pomoglo neko vrijeme, ali sada ne toliko. Smiješno je što sam to morao učiniti. Čujem da su te stvari užasne za zube i stvarno me stresira. Imam jaku tjeskobu i morao sam se odreći svojih benzosa prije novog zakona prema kojem ne možete biti na benzosu i opijatu u isto vrijeme.

Zapravo sam naišao na ovaj forum više puta u posljednje dvije godine, ali mislio sam da je mrtav jer sam vidio samo prvu objavu u temama. Toliko sam očajna da ne znam što da radim. Ne mogu funkcionirati. Protratio sam toliko svog života zbog boli. Smanjila sam grudi 2015., ali šteta je već bila učinjena. S tim se nosim od 13 ili 14 godine.

Ne mogu se nositi s DNM-ovima. Previše je komplicirano i stresno. Samo želim pronaći 1 osobu s kojom bih imao posla. Mjesečne zalihe. Nemam razloga željeti naručivati ​​kante stvari.

Samo ću nastaviti pregledavati i nadati se da ću pronaći neko otkriće. Oprosti što sam tako dugo, znam da mi je samo žao i kukam uhg. Ipak, mislim da znate kako se osjećam.

Čuo sam da je moj bol uzrokovan "starenjem" kad sam jedva prešao 30. Sada si "premlad"; Bio sam "prestar".

Nećete nužno moći imati posla samo s jednim dobavljačem kada stvarno krenete --- ali počnite s jednim. @shawnna5 je u pravu: Izbjegavajte darknet; izbjegavajte dobavljače s crne liste. Oni se ne vraćaju; prepusti uskrsnuće Isusu.

Uskoro ćete imati 60 postova. Samo tako nastavi. Postavljajte pitanja ili posjetite OT forume kako biste povećali broj postova.

Nakon što ste u mogućnosti pristupiti odjeljku za starije osobe, postoji niz dobrih dobavljača koji mogu zadovoljiti vaše potrebe. Koristite funkciju pretraživanja; ne pitaj za prodavače po forumima ili u DM-u. Nikada ne vjerujte nikome tko vam pokušava nešto prodati putem DM-a i nikada ne dajte "preporuke" putem DM-a. Drži ga na forumu.

Suboxone se općenito smatra gotovo beskorisnim za bol, s uobičajenim neugodnim nuspojavama, kao što su mučnina i intenzivno odvikavanje. Titrirajte polako ako ih već niste skinuli. Za većinu pacijenata koji boluju od bolova, zamjene nisu vrijedne postavljanja dijagnoze SUD u vaš karton. Možda odite na program od 12 koraka ili slično i recite im da ste se izliječili.

Prije nego što to shvatite, imat ćete kontrolu nad svojim liječenjem, što je zaista ogroman osjećaj kontrole nad vlastitim životom. Nevjerojatno je što uzimam zdravo za gotovo (a koliko manje mrzim sebe!) sada kada imam adekvatan tretman.

Možda skoknete na bitcoin forume. Naučite kako koristiti bitcoin. Morat ćeš to znati. Naručite Fent-test trake. To će vam pomoći da se približite 60 postova.

Dobrodošli u PR i držite se!

Bok ljudi...

Čuo sam da je moj bol uzrokovan "starenjem" kad sam jedva prešao 30. Sada si "premlad"; Bio sam "prestar".

Nećete nužno moći imati posla samo s jednim dobavljačem kada stvarno krenete --- ali počnite s jednim. @shawnna5 je u pravu: Izbjegavajte darknet; izbjegavajte dobavljače s crne liste. Oni se ne vraćaju; prepusti uskrsnuće Isusu.

Uskoro ćete imati 60 postova. Samo tako nastavi. Postavljajte pitanja ili posjetite OT forume kako biste povećali broj postova.

Nakon što ste u mogućnosti pristupiti odjeljku za starije osobe, postoji niz dobrih dobavljača koji mogu zadovoljiti vaše potrebe. Koristite funkciju pretraživanja; ne pitaj za prodavače po forumima ili u DM-u. Nikada ne vjerujte nikome tko vam pokušava nešto prodati putem DM-a i nikada ne dajte "preporuke" putem DM-a. Drži ga na forumu.

Suboxone se općenito smatra gotovo beskorisnim za bol, s uobičajenim neugodnim nuspojavama, kao što su mučnina i intenzivno odvikavanje. Titrirajte polako ako ih već niste skinuli. Za većinu pacijenata koji boluju od bolova, zamjene nisu vrijedne postavljanja dijagnoze SUD u vaš karton. Možda odite na program od 12 koraka ili slično i recite im da ste se izliječili.

Prije nego što to shvatite, imat ćete kontrolu nad svojim liječenjem, što je zaista ogroman osjećaj kontrole nad vlastitim životom. Nevjerojatno je što uzimam zdravo za gotovo (a koliko manje mrzim sebe!) sada kada imam adekvatan tretman.

Možda skoknete na bitcoin forume. Naučite kako koristiti bitcoin. Morat ćeš to znati. Naručite Fent-test trake. To će vam pomoći da se približite 60 postova.

Dobrodošli u PR i držite se!
Vau. Hvala puno na tako ljubaznom i iscrpnom odgovoru.

Da, stvarno ne želim koristiti DNM. Mogao bih naučiti PGP i sve to, ali i ovako sam dovoljno pod stresom i suočavam se sa sumornošću cijele stvari.. fuj. Ja znam kako koristiti BTC, na sreću. To i nije neki problem.. više je zbog toga što većina dnm-ova zahtijeva XMR, a naknade za razmjenu su prilično visoke. Iskreno mi je smiješno da to uopće postoji. Ljudi bi trebali moći dobiti svoje lijekove, a ako ga zeznu, na njima je. Prije nekoliko godina, lokalna ljekarna dopustila je osobi da kupi c*deine sirup za 15 (kasnije se udvostručilo na 30 USD) OTC-a jednom mjesečno. Pokazao bi im svoj DL i potpisao knjigu koju su provjerili prije nego te nazovu. To je ipak oduzeto, naravno. Mislim da nisam označen ni u jednoj liječničkoj ordinaciji.. jer mi je stomatolog dao n*rco nakon zahvata, a na leđima mi je dr. također dao nešto nakon nekoliko. Jednostavno se osjećam glupo kad god sam otišla kod novog i rekla im da ga uzimam za ublažavanje bolova. Znam da sigurno misle da lažem. Iako nisam!!! Ludo je. Ono što je smiješno je da moji roditelji i ja idemo kod istog liječnika opće prakse. Uglavnom liječi starije ljude (moji roditelji su u 60-im i 70-im godinama) i uz sva njihova izlomljena tijela još uvijek dobivaju samo tramadol. Cijela stvar je takva šala. Provjerio sam dobavljača na IM-u za kojeg sam čuo da netko drugdje govori pozitivno o njemu i ima otprilike 300 recenzija i ocjenu 4.0+, ali njihova je cijena navedena kao ₹ 500.. što je 6.00 USD... ali kad pošalji mi poruku kažu 120 dolara?!?! Hmmm? Da, ne.

Oh dobro. Smislit ću sve. Previše sam paranoičan da bih se PRELAKO prevario .. Više se bojim hranjenih meda nego ičega. Što to govori o društvu kada je toliko ljudi bolje da se sami liječe (ili barem sami upravljaju) jer se liječnicima ne može vjerovati niti se na njih može osloniti? Prilično je tužno

Vau. Hvala puno na tako ljubaznom i iscrpnom odgovoru.

Da, stvarno ne želim koristiti DNM. Mogao bih naučiti PGP i sve to, ali i ovako sam dovoljno pod stresom i suočavam se sa sumornošću cijele stvari.. fuj. Ja znam kako koristiti BTC, na sreću. To i nije neki problem.. više je zbog toga što većina dnm-ova zahtijeva XMR, a naknade za razmjenu su prilično visoke. Iskreno mi je smiješno da to uopće postoji. Ljudi bi trebali moći dobiti svoje lijekove, a ako ga zeznu, na njima je. Prije nekoliko godina, lokalna ljekarna dopustila je osobi da kupi c*deine sirup za 15 (kasnije se udvostručilo na 30 USD) OTC-a jednom mjesečno. Pokazao bi im svoj DL i potpisao knjigu koju su provjerili prije nego te nazovu. To je ipak oduzeto, naravno. Mislim da nisam označen ni u jednoj liječničkoj ordinaciji.. jer mi je stomatolog dao n*rco nakon zahvata, a na leđima mi je dr. također dao nešto nakon nekoliko. Jednostavno se osjećam glupo kad god sam otišla kod novog i rekla im da ga uzimam za ublažavanje bolova. Znam da sigurno misle da lažem. Iako nisam!!! Ludo je. Ono što je smiješno je da moji roditelji i ja idemo kod istog liječnika opće prakse. Uglavnom liječi starije ljude (moji roditelji su u 60-im i 70-im godinama) i uz sva njihova izlomljena tijela još uvijek dobivaju samo tramadol. Cijela stvar je takva šala. Provjerio sam dobavljača na IM-u za kojeg sam čuo da netko drugdje govori pozitivno o njemu i ima otprilike 300 recenzija i ocjenu 4.0+, ali njihova je cijena navedena kao ₹ 500.. što je 6.00 USD... ali kad pošalji mi poruku kažu 120 dolara?!?! Hmmm? Da, ne.

Oh dobro. Smislit ću sve. Previše sam paranoičan da bih se PRELAKO prevario .. Više se bojim hranjenih meda nego ičega. Što to govori o društvu kada je toliko ljudi bolje da se sami liječe (ili barem sami upravljaju) jer se liječnicima ne može vjerovati niti se na njih može osloniti? Prilično je tužno

Da, svakako izbjegavajte darknet. Čak su i clearnet prodavači Divlji zapad nereguliranog kapitalizma, ali darknet je Knockturn Alley. Također je očito krcat policajcima zbog svih ilegalnih sranja koja se prodaju na darknetu, od CSAM-a do kupnje napada na nekoga. Naježio bih se samo da odem tamo!

Postoje clearnet honeypots. Izbjegavajte web stranice koje se lako pronalaze i nude vam prodaju S2 lijekova. U najboljem slučaju, to su prijevare. U najgorem slučaju, oni su namještaljka.

Svatko može biti prevaren. To nema nikakve veze s tim koliko ste pametni ili pametni. To je krivnja prevaranta, ne vaša. Bio sam prevaren. Mislim da su svi ovdje bili prevareni u nekom trenutku. Najbolje što možemo učiniti je zamijeniti savjete za njegovo izbjegavanje.

Poznavajući bitcoin, već ste daleko ispred igre! Često je to najteži dio. Bio mi je jedan od najtežih. Zato uvijek kažem, kad bih mogao naučiti bitcoin, bilo tko limenka!

I, da, sjećam se da mi je moj pedijatar prepisao kodein kad sam bio mali i dobio sam gripu. Opijati su prirodni supresanti kašlja i učinili bi me dovoljno pospanim da samo odlutam dok se oporavljam. Sada, naravno, svi znamo da je Cherratussin tobogan ravno do heroina. : Rolleyes:

Danas je pseudoefedrin postao novi kodein. Tehnički, možete ga kupiti u slobodnoj prodaji u većini država (nekoliko država ga je potpuno zabranilo), ali im morate dati svoju osobnu iskaznicu na skeniranje, a neke države imaju čudna pravila, kao što je da morate imati osobnu iskaznicu država, ili ne možete kupiti više od jedne kutije, čak i ako dobijete veću kutiju koja bi bila ekvivalent dvjema manjim kutijama. Sve zato jer ako ste nekako kupili kamion pun Sudafeda, mogli biste napraviti met. Trebalo bi vam desetak sastojaka više i daleko više Sudafeda nego što bilo koja ljekarna ima na zalihama. Ali osjećam se puno sigurnije znajući da federalci štite ulice od lijekova protiv alergije. : Rolleyes:: Rolleyes:

Strah me je ostarjeti u sadašnjem okruženju, gdje čak ni pacijenti s rakom i ljudi na samrti ne mogu kontrolirati bol.

Što govori o društvu kada nam je bolje da se sami liječimo, dovodeći se u zakonsku, financijsku i fizičku opasnost, jer su liječnici pičkice koje su se namjerno oglušile o patnju svojih pacijenata?
Pa.....zašto misliš da je moj avatar takav kakav jest? Ljutnja je lakša od slomljenog srca. :slomljeno srce:

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala