Kako pronaći ugledan izvor

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

Vau. Hvala puno na tako ljubaznom i iscrpnom odgovoru.

Da, stvarno ne želim koristiti DNM. Mogao bih naučiti PGP i sve to, ali i ovako sam dovoljno pod stresom i suočavam se sa sumornošću cijele stvari.. fuj. Ja znam kako koristiti BTC, na sreću. To i nije neki problem.. više je zbog toga što većina dnm-ova zahtijeva XMR, a naknade za razmjenu su prilično visoke. Iskreno mi je smiješno da to uopće postoji. Ljudi bi trebali moći dobiti svoje lijekove, a ako ga zeznu, na njima je. Prije nekoliko godina, lokalna ljekarna dopustila je osobi da kupi c*deine sirup za 15 (kasnije se udvostručilo na 30 USD) OTC-a jednom mjesečno. Pokazao bi im svoj DL i potpisao knjigu koju su provjerili prije nego te nazovu. To je ipak oduzeto, naravno. Mislim da nisam označen ni u jednoj liječničkoj ordinaciji.. jer mi je stomatolog dao n*rco nakon zahvata, a na leđima mi je dr. također dao nešto nakon nekoliko. Jednostavno se osjećam glupo kad god sam otišla kod novog i rekla im da ga uzimam za ublažavanje bolova. Znam da sigurno misle da lažem. Iako nisam!!! Ludo je. Ono što je smiješno je da moji roditelji i ja idemo kod istog liječnika opće prakse. Uglavnom liječi starije ljude (moji roditelji su u 60-im i 70-im godinama) i uz sva njihova izlomljena tijela još uvijek dobivaju samo tramadol. Cijela stvar je takva šala. Provjerio sam dobavljača na IM-u za kojeg sam čuo da netko drugdje govori pozitivno o njemu i ima otprilike 300 recenzija i ocjenu 4.0+, ali njihova je cijena navedena kao ₹ 500.. što je 6.00 USD... ali kad pošalji mi poruku kažu 120 dolara?!?! Hmmm? Da, ne.

Oh dobro. Smislit ću sve. Previše sam paranoičan da bih se PRELAKO prevario .. Više se bojim hranjenih meda nego ičega. Što to govori o društvu kada je toliko ljudi bolje da se sami liječe (ili barem sami upravljaju) jer se liječnicima ne može vjerovati niti se na njih može osloniti? Prilično je tužno

Da, svakako izbjegavajte darknet. Čak su i clearnet prodavači Divlji zapad nereguliranog kapitalizma, ali darknet je Knockturn Alley. Također je očito krcat policajcima zbog svih ilegalnih sranja koja se prodaju na darknetu, od CSAM-a do kupnje napada na nekoga. Naježio bih se samo da odem tamo!

Postoje clearnet honeypots. Izbjegavajte web stranice koje se lako pronalaze i nude vam prodaju S2 lijekova. U najboljem slučaju, to su prijevare. U najgorem slučaju, oni su namještaljka.

Svatko može biti prevaren. To nema nikakve veze s tim koliko ste pametni ili pametni. To je krivnja prevaranta, ne vaša. Bio sam prevaren. Mislim da su svi ovdje bili prevareni u nekom trenutku. Najbolje što možemo učiniti je zamijeniti savjete za njegovo izbjegavanje.

Poznavajući bitcoin, već ste daleko ispred igre! Često je to najteži dio. Bio mi je jedan od najtežih. Zato uvijek kažem, kad bih mogao naučiti bitcoin, bilo tko limenka!

I, da, sjećam se da mi je moj pedijatar prepisao kodein kad sam bio mali i dobio sam gripu. Opijati su prirodni supresanti kašlja i učinili bi me dovoljno pospanim da samo odlutam dok se oporavljam. Sada, naravno, svi znamo da je Cherratussin tobogan ravno do heroina. : Rolleyes:

Danas je pseudoefedrin postao novi kodein. Tehnički, možete ga kupiti u slobodnoj prodaji u većini država (nekoliko država ga je potpuno zabranilo), ali im morate dati svoju osobnu iskaznicu na skeniranje, a neke države imaju čudna pravila, kao što je da morate imati osobnu iskaznicu država, ili ne možete kupiti više od jedne kutije, čak i ako dobijete veću kutiju koja bi bila ekvivalent dvjema manjim kutijama. Sve zato jer ako ste nekako kupili kamion pun Sudafeda, mogli biste napraviti met. Trebalo bi vam desetak sastojaka više i daleko više Sudafeda nego što bilo koja ljekarna ima na zalihama. Ali osjećam se puno sigurnije znajući da federalci štite ulice od lijekova protiv alergije. : Rolleyes:: Rolleyes:

Strah me je ostarjeti u sadašnjem okruženju, gdje čak ni pacijenti s rakom i ljudi na samrti ne mogu kontrolirati bol.

Što govori o društvu kada nam je bolje da se sami liječimo, dovodeći se u zakonsku, financijsku i fizičku opasnost, jer su liječnici pičkice koje su se namjerno oglušile o patnju svojih pacijenata?
Pa.....zašto misliš da je moj avatar takav kakav jest? Ljutnja je lakša od slomljenog srca. :slomljeno srce:
Žao mi je što mi je trebalo toliko dugo da odgovorim. Bio sam stvarno u smetlištu. Samo sam htio potvrditi vaš komentar i reći vam koliko ga cijenim.. Više sam frustriran. Nikada ne bi trebalo biti ovako teško nabaviti lijekove. Uzdah. Malo me to deprimira. Toliko sam mentalno iscrpljen satima proučavajući web-stranice, a onda sam na kraju odlučio da im ne mogu vjerovati.

Vau. Hvala puno na tako ljubaznom i iscrpnom odgovoru.

Da, stvarno ne želim koristiti DNM. Mogao bih naučiti PGP i sve to, ali i ovako sam dovoljno pod stresom i suočavam se sa sumornošću cijele stvari.. fuj. Ja znam kako koristiti BTC, na sreću. To i nije neki problem.. više je zbog toga što većina dnm-ova zahtijeva XMR, a naknade za razmjenu su prilično visoke. Iskreno mi je smiješno da to uopće postoji. Ljudi bi trebali moći dobiti svoje lijekove, a ako ga zeznu, na njima je. Prije nekoliko godina, lokalna ljekarna dopustila je osobi da kupi c*deine sirup za 15 (kasnije se udvostručilo na 30 USD) OTC-a jednom mjesečno. Pokazao bi im svoj DL i potpisao knjigu koju su provjerili prije nego te nazovu. To je ipak oduzeto, naravno. Mislim da nisam označen ni u jednoj liječničkoj ordinaciji.. jer mi je stomatolog dao n*rco nakon zahvata, a na leđima mi je dr. također dao nešto nakon nekoliko. Jednostavno se osjećam glupo kad god sam otišla kod novog i rekla im da ga uzimam za ublažavanje bolova. Znam da sigurno misle da lažem. Iako nisam!!! Ludo je. Ono što je smiješno je da moji roditelji i ja idemo kod istog liječnika opće prakse. Uglavnom liječi starije ljude (moji roditelji su u 60-im i 70-im godinama) i uz sva njihova izlomljena tijela još uvijek dobivaju samo tramadol. Cijela stvar je takva šala. Provjerio sam dobavljača na IM-u za kojeg sam čuo da netko drugdje govori pozitivno o njemu i ima otprilike 300 recenzija i ocjenu 4.0+, ali njihova je cijena navedena kao ₹ 500.. što je 6.00 USD... ali kad pošalji mi poruku kažu 120 dolara?!?! Hmmm? Da, ne.

Oh dobro. Smislit ću sve. Previše sam paranoičan da bih se PRELAKO prevario .. Više se bojim hranjenih meda nego ičega. Što to govori o društvu kada je toliko ljudi bolje da se sami liječe (ili barem sami upravljaju) jer se liječnicima ne može vjerovati niti se na njih može osloniti? Prilično je tužno

Da, svakako izbjegavajte darknet. Čak su i clearnet prodavači Divlji zapad nereguliranog kapitalizma, ali darknet je Knockturn Alley. Također je očito krcat policajcima zbog svih ilegalnih sranja koja se prodaju na darknetu, od CSAM-a do kupnje napada na nekoga. Naježio bih se samo da odem tamo!

Postoje clearnet honeypots. Izbjegavajte web stranice koje se lako pronalaze i nude vam prodaju S2 lijekova. U najboljem slučaju, to su prijevare. U najgorem slučaju, oni su namještaljka.

Svatko može biti prevaren. To nema nikakve veze s tim koliko ste pametni ili pametni. To je krivnja prevaranta, ne vaša. Bio sam prevaren. Mislim da su svi ovdje bili prevareni u nekom trenutku. Najbolje što možemo učiniti je zamijeniti savjete za njegovo izbjegavanje.

Poznavajući bitcoin, već ste daleko ispred igre! Često je to najteži dio. Bio mi je jedan od najtežih. Zato uvijek kažem, kad bih mogao naučiti bitcoin, bilo tko limenka!

I, da, sjećam se da mi je moj pedijatar prepisao kodein kad sam bio mali i dobio sam gripu. Opijati su prirodni supresanti kašlja i učinili bi me dovoljno pospanim da samo odlutam dok se oporavljam. Sada, naravno, svi znamo da je Cherratussin tobogan ravno do heroina. : Rolleyes:

Danas je pseudoefedrin postao novi kodein. Tehnički, možete ga kupiti u slobodnoj prodaji u većini država (nekoliko država ga je potpuno zabranilo), ali im morate dati svoju osobnu iskaznicu na skeniranje, a neke države imaju čudna pravila, kao što je da morate imati osobnu iskaznicu država, ili ne možete kupiti više od jedne kutije, čak i ako dobijete veću kutiju koja bi bila ekvivalent dvjema manjim kutijama. Sve zato jer ako ste nekako kupili kamion pun Sudafeda, mogli biste napraviti met. Trebalo bi vam desetak sastojaka više i daleko više Sudafeda nego što bilo koja ljekarna ima na zalihama. Ali osjećam se puno sigurnije znajući da federalci štite ulice od lijekova protiv alergije. : Rolleyes:: Rolleyes:

Strah me je ostarjeti u sadašnjem okruženju, gdje čak ni pacijenti s rakom i ljudi na samrti ne mogu kontrolirati bol.

Što govori o društvu kada nam je bolje da se sami liječimo, dovodeći se u zakonsku, financijsku i fizičku opasnost, jer su liječnici pičkice koje su se namjerno oglušile o patnju svojih pacijenata?
Pa.....zašto misliš da je moj avatar takav kakav jest? Ljutnja je lakša od slomljenog srca. :slomljeno srce:
Žao mi je što mi je trebalo toliko dugo da odgovorim. Bio sam stvarno u smetlištu. Samo sam htio potvrditi vaš komentar i reći vam koliko ga cijenim.. Više sam frustriran. Nikada ne bi trebalo biti ovako teško nabaviti lijekove. Uzdah. Malo me to deprimira. Toliko sam mentalno iscrpljen satima proučavajući web-stranice, a onda sam na kraju odlučio da im ne mogu vjerovati.
Moram reći, po mom mišljenju, bilo bi vam puno bolje da umjesto toga provodite sate ovdje, obavljajući posao kako biste došli do seniora. Pokušaj samostalnog pronalaženja dobavljača definitivno je mnogo teži i opasniji brdo za penjanje nego dobivanje pristupa informacijama o provjerenim i pouzdanim dobavljačima koje je često više od 30 ljudi koristilo i smatralo pouzdanima. Ovo je potraga u kojoj su dijeljene informacije zaista vitalne. Ne znam što bih bez ovog mjesta - to je sigurno.

A kad jednom postignete neki uspjeh i shvatite da više niste prepušteni nemilosti hirovitog "mišljenja dana" koje nudi naš zdravstveni sustav, bit ćete vrlo sretan kamper. Imati kontrolu nad vlastitom kvalitetom života veliko je oslobođenje.

Drži se...

Iskreno govoreći, prilično je teško sam pronaći pristojne prodavače. Ovaj forum mi je puno pomogao, iako nisam bio registriran do nedavno. Odlučio sam se registrirati nakon što sam izvršio nekoliko pretraživanja i shvatio da mogu također pridonijeti, a ne samo učiti, Plus, zašto ne bih jednog dana pristupio odjeljku za starije osobe za više informacija?

Teško je reći jesu li web stranice legitimne ili samo kopije, jesu li isporuke zajamčene ili ne... da ne spominjemo načine plaćanja koji često (osobito ovih dana) uključuju kriptovalute.

Kriptovaluta me iskreno malo izbezumila, pa sam pročitao o tome u drugom postu (potražite, pomoći će vam). U početku je malo nezgodno, ali pretpostavljam da je u redu kad jednom shvatiš...

U mom slučaju, da odlučim gdje kupiti, otišao sam u odjeljak za ljekarne koje su već pregledane na ovom forumu. Ljudi su podijelili svoja mišljenja i izjavili da su njihove proizvode dobili bez problema i da su dobre kvalitete.

Jednom kada možete pristupiti odjeljku za starije, trebalo bi biti puno lakše pronaći pouzdane izvore.

Nastavite s tim, nastavite doprinositi, pomagati i učiti te pomozite rasti ovoj zajednici 😊

Tako mi je žao. Sjećam se kako je bilo teško kad me liječnik prvi put napustio. Uglavnom zato što sam ga obožavala i bezuvjetno mu vjerovala. Od tada više nisam vjerovao drugom liječniku. Neki moji doktori mi se jako sviđaju, ali nikad drugome neću moći vjerovati kao što sam vjerovao njemu. Zatim me odbio ponovno primiti, nije mi htio reći zašto, i nikad mi nije dao uputnicu ili čak niti jednu dopunu za bilo koji od mojih lijekova, od kojih bi me jedan mogao ubiti da ga tako naglo prestanem uzimati.

Bilo je to grozno razdoblje u mom životu. Bio sam tako potišten. Drugi liječnici su poludjeli kad su čuli režim koji mi je dao moj liječnik. Jedan od njih označio me kao "tragača za drogom" jer sam razgovarao s različitim liječnicima kako bih pronašao jednoga koji će održati plan liječenja mog prethodnog liječnika. Ovo je visoko obrazovan čovjek i misli da se "tragač droge" odnosi na nekoga tko traži novog liječnika.

Cary Elwes Disney Plus GIF od Disney+

Samo se izdržite i nastavite objavljivati ​​kako biste došli do 60! (Zbog toga nisam obožavatelj pravila od 60 postova. Ali, hej, ne ulažem sav posao u vođenje ove ploče kao oni koji donose pravila!) Jednom kada dođete do odjeljka za starije , postaje puno lakše!

Ne znam je li ići solo nužno gori nego grupa, s obzirom koliko nam izbjeglica dolazi iz DBG. Ovdje provjerite sve dobavljače koje razmatrate prema temi na crnoj listi. Uštedio bih si nešto novca i tjeskobe da sam se sjetio Googlea potražiti prevaranta koji stoji iza DBG-a. Ali tako te shvate. Lako se prijaviti i započeti, a čini se da su opravdano zabrinuti hoće li "SWIM" dobiti njihove "časopise". : Roflmao: Bože, kakva hrpa seronja! Još uvijek ih ne krivim toliko koliko doktora koji me je napustio, jer je imao etičku dužnost prema meni. I nije uspio, a to je promijenilo cijeli moj život --- ali dugoročno na bolje!

Drži se toga! Bit će bolje; bit će lakše. Ovdje imate podršku.

Budite oprezni s Clearnet prodavačima koji nude S2 lijekove. Ako njihova web stranica izgleda kao predložak svih drugih web stranica koje ste vidjeli, to je mala zastava. Prodaja S2 lijekova na običnoj staroj Wordpress web stranici je crvena zastavica.

Postoje stvari koje možete učiniti u međuvremenu. Nabavite test trake za fentanil: https://dancesafe.org/fentanyl/#1667423510399-c703f76f-7d20

Nabavite liječničku referencu. Pomoći će vam da usporedite sve druge lijekove koje uzimate s lijekovima za koje ne možete reći liječniku da ih uzimate. Osim toga, ima samo puno sjajnih informacija o dozama, kontraindikacijama, načinu na koji lijekovi djeluju na tijelo itd.
https://www.amazon.com/physicians-desk-reference/s?k=physicians+desk+reference

Objavite ovdje kada trebate podršku. Mogao sam doći do 60 postova tako brzo nakon što me moj liječnik šutnuo! Tada je odjeljak za komentare Pain News Networka bio neka vrsta anonimne grupe za podršku. Mislim da smo mnogi čuvali jedni druge od samoozljeđivanja. PNN je prije bio mnogo radikalnije pro-opioidan. Nisu zapali u punu anti-opioidnu histeriju, ali su godinama objavljivali sve više i više pseudoznanosti, a vi više ne možete komentirati doista anonimno. Osim razgovora o samoozljeđivanju (koje je ljude zapravo održavalo na životu), u komentarima se sve više govorilo o nezakonitom tržištu i strategijama smanjenja štete. Mislim da je to uplašilo Ansona.

Iako vam nitko ne može (i ne biste trebali pitati) dati konkretne preporuke dobavljača, uvijek možete pitati čine li se neke opće karakteristike nedorečenim ili ne (npr. izgleda li web stranica kao predložak svih ostalih web stranica = nije dobar znak) . Ovisno o tome što tražite, ugledniji dobavljači neće se pojaviti u Google pretraživanju i možda uopće neće imati nikakvu web stranicu. Ako tražite bilo što S2, vrlo je teško krenuti sami.

Znam da se trenutno ne osjećaš slobodno, ali to dolazi s vremenom. Ne mogu vjerovati koliko sam sada slobodnija i sretnija kad me zdravstveni sustav više ne vrijeđa i ne vrijeđa! Stići ćeš! Nastavi pričati!

Zadnji put uređeno:
Čak ni odlazak na DNM ne jamči ništa. Pogotovo ako vam je potrebno liječenje boli. Mislim da je većina savjeta ovdje na mjestu, samo bih više puta naglasio važnost izrade rolodexa. Fantastično je imati pouzdan, pristupačan izvor, ali realnost je da taj izvor može nestati bilo kada i iz bilo kojeg razloga. Bitno je osigurati da ne ostanete na cjedilu jer nesreća pada na jedan izvor koji znate.

Čak ni odlazak na DNM ne jamči ništa. Pogotovo ako vam je potrebno liječenje boli. Mislim da je većina savjeta ovdje na mjestu, samo bih više puta naglasio važnost izrade rolodexa. Fantastično je imati pouzdan, pristupačan izvor, ali realnost je da taj izvor može nestati bilo kada i iz bilo kojeg razloga. Bitno je osigurati da ne ostanete na cjedilu jer nesreća pada na jedan izvor koji znate.

Vrlo istinito! Ali u ovom trenutku, ona mora doći do 60 postova i pronaći samo jednog dobavljača. Nakon toga možete se brinuti o pronalaženju pomoćnih dobavljača. Otkrio sam da su sigurnosne kopije vrlo važne, jer, kao što kažete, dobavljači odustaju ili nestaju ili njihova usluga s vremenom postaje nepouzdana.

Ali mislim da u ovoj fazi, @Elementis samo pokušava pronaći jedan dobar prodavač prije brige o dva ili više!

@nobkoljeno Naravno. Ne možeš staviti kola ispred konja. Osim ako nemate stvarno čudnog konja, pretpostavljam. Moj prijedlog je više bio usmjeren prema svima koji bi mogli čitati temu. Dovraga, nisam ni na oznaci 60, a ovdje sam *gleda profil, tiho jeca* više od 10 godina! Potaknuo bih je da ne dobije tunelsku viziju očajnički tražeći samo jednog dobavljača. Kada kupujete novi automobil, fokusiranje na samo jedan automobil uvelike će ograničiti količinu diskrecije i pažljivog pregleda. To je sve što stvarno pokušavam prenijeti ljudima ovdje. ¯\_(ツ)_/¯

Vrlo istinito! Ali u ovom trenutku, ona mora doći do 60 postova i pronaći samo jednog dobavljača. Nakon toga možete se brinuti o pronalaženju pomoćnih dobavljača. Otkrio sam da su sigurnosne kopije vrlo važne, jer, kao što kažete, dobavljači odustaju ili nestaju ili njihova usluga s vremenom postaje nepouzdana.

Ali mislim da u ovoj fazi, @Elementis samo pokušava pronaći jedan dobar prodavač prije brige o dva ili više!
To je definitivno sve što i ja želim! Samo jedan će biti dovoljan! Onda ću se ja pozabaviti rezervnim kopijama!

oprosti Cijenim sve što su nam tako pomogli. Nemam više svojih lijekova i imao sam problema s plaćanjem pa sam morao promijeniti raspored i ne mogu dobiti svoje dopune još tjedan dana i stoga mi je jako teško uopće funkcionirati - a kamoli komunicirati i tipkati na forumu. Samo znaj da cijenim svu pomoć i prijedloge

@nobkoljeno Naravno. Ne možeš staviti kola ispred konja.

: Roflmao:

Horse Cart GIF by Sealed With A GIF

oprosti Cijenim sve što su nam tako pomogli. Nemam više svojih lijekova i imao sam problema s plaćanjem pa sam morao promijeniti raspored i ne mogu dobiti svoje dopune još tjedan dana i stoga mi je jako teško uopće funkcionirati - a kamoli komunicirati i tipkati na forumu. Samo znaj da cijenim svu pomoć i prijedloge

Tako je frustrirajuće kada se to dogodi! Malo je jadno što je lakše ilegalno se samoliječiti nego imati posla s legalnim zdravstvenim sustavom! Definitivno suosjećam s tobom! Kad sam prvi put započeo ovo, imao sam slične probleme, pronašao sam samo JEDNOG dobavljača, dok su moji redovni liječnici, u kombinaciji s mojim ograničenjima osiguranja, bili više nego beskorisni. Imao sam slične rezultate gdje sam bio užasno simptomatičan dok nisam ušao u ritam sa svojim dobavljačima.

Ne bojte se! Stići ćeš i ti tamo! Samo nastavi objavljivati! Tada možete pristupiti forumu za starije osobe i moći ćete ovo kontrolirati. Objavljujte o bilo čemu samo da dođete do 60. Možda razmislite o OT forumima da dođete do 60. Samo doći do 60, a zatim možete početi pronalaziti pouzdane dobavljače za svoje medicinske potrebe.

Stići ćeš! Tranzicija je stvarno sjajna. Jednom kada to prevaziđete... pa, i dalje može biti problema i štucanja, posebno s otpremnicima... ali nije ni blizu tako teško kao kad prvi put pokušavate započeti. Zapamtite: svi smo tu za vas i podržavamo vas! :srce:

samo nastavi plivati ​​GIF

@nobkoljeno Naravno. Ne možeš staviti kola ispred konja.

Horse Cart GIF by Sealed With A GIF

Tako je frustrirajuće kada se to dogodi! Malo je jadno što je lakše ilegalno se samoliječiti nego imati posla s legalnim zdravstvenim sustavom! Definitivno suosjećam s tobom! Kad sam prvi put započeo ovo, imao sam slične probleme, pronašao sam samo JEDNOG dobavljača, dok su moji redovni liječnici, u kombinaciji s mojim ograničenjima osiguranja, bili više nego beskorisni. Imao sam slične rezultate gdje sam bio užasno simptomatičan dok nisam ušao u ritam sa svojim dobavljačima.

Ne bojte se! Stići ćeš i ti tamo! Samo nastavi objavljivati! Tada možete pristupiti forumu za starije osobe i moći ćete ovo kontrolirati. Objavljujte o bilo čemu samo da dođete do 60. Možda razmislite o OT forumima da dođete do 60. Samo doći do 60, a zatim možete početi pronalaziti pouzdane dobavljače za svoje medicinske potrebe.

Stići ćeš! Tranzicija je stvarno sjajna. Jednom kada to prevaziđete... pa, i dalje može biti problema i štucanja, posebno s otpremnicima... ali nije ni blizu tako teško kao kad prvi put pokušavate započeti. Zapamtite: svi smo tu za vas i podržavamo vas! :srce:

samo nastavi plivati ​​GIF
Volio bih da su svi tako dobri kao ti i ostali koje vidim na ovom forumu.

Tako sam u svom očaju naučio PGP enkripciju i prešao na DNM. Čitao sam recenzije nekih prodavača koji su stalno govorili da su svoj artikl dobili za 2 dana. Moji su roditelji inzistirali da te subote odemo na odmor, a bila je srijeda. Svejedno je to bio usran odmor, stvarno razočaravajući, ali bilo bi još gore bez mojih lijekova i odvikavanja i slično.

Pa sam naručio najjeftinije stvari koje sam mogao naći, a koje bi mogle doći ovdje..navodno.
Ne samo da nisu stigli ovamo dok se mi nismo vratili, nego su bili užasni. Nekim sam čudom imao termin kod liječnika i natjerao ga da me prebaci s Vyvansea na Adderall, pa nisam morao čekati na taj, a Suboxone koji uzimam za ublažavanje bolova zapravo sam mogao dobiti u subotu ujutro na Izlaz. Znao sam da su dodaci koje sam dobio od dnm-a bili pritisnuti, kao i 1 tableta opioida koju sam kupio, ali nisam siguran je li moja tolerancija samo super visoka ili su bile lažne. Bilo je 1 ili 2 recenzije za svakog dobavljača koje nisu bile najbolje, ali većina je bila dobra. Tako da sada više niti ne znam što učiniti s ovim paketom lažno prešanih Adderallsa lol. Iskreno, vjerojatno ću ih samo isprati. Nemam prijatelja niti bilo koga kome bih ih dao i sigurno ih ne želim. Jedini učinak koji sam imao bili su trnci i ukočenost tijela.. onda sam zadrijemao.

Sada se nadam da ću pronaći neku internetsku ljekarnu u kojoj ću nabaviti metformin jer sam čuo da je stvarno dobar za mršavljenje. Ne mogu si priuštiti ozempic, čak ni onaj jeftini kineski koji treba rekonstituirati. Moj tata ima tip 2 i uzima mounjaro, ali kaže da mu ne čini apsolutno ništa što se tiče kontrole apetita. Prilično je krupan i nije izgubio ni kilograma, a na tome je već godinu dana.

Ali svejedno. Cijenim tvoje ohrabrenje (i slatki Nemo gif) ..iskreno, to me drži jer nemam puno komunikacije s drugima, a kad imam, oni su nepristojni!

Bah. Borba je stvarna.

Ok dečki. Upravo sam otvorio novu temu o svom iskustvu s russianmeds.com .... znam da nemam rx.. ali zašto je tako teško pronaći kutiju jebenog metformina .... nema minimuma narudžba od 15 kutija ili 1 kutija je 75 dolara....

Kad bih doista mogao dobiti doktora da me sluša...moj Medicare bi to učinio besplatnim!!!

Uhhhhgggg.

U svakom slučaju. Ne idite na Russianmeds.com. Definitivno me prevario.

Ok dečki. Upravo sam otvorio novu temu o svom iskustvu s russianmeds.com .... znam da nemam rx.. ali zašto je tako teško pronaći kutiju jebenog metformina .... nema minimuma narudžba od 15 kutija ili 1 kutija je 75 dolara....

Kad bih doista mogao dobiti doktora da me sluša...moj Medicare bi to učinio besplatnim!!!

Uhhhhgggg.

U svakom slučaju. Ne idite na Russianmeds.com. Definitivno me prevario.

Klonite se darkneta i nastavite objavljivati! Skoro ste na pola puta do 60.

U stvarnosti ćete se možda morati nositi sa simptomima dok ne pronađete pouzdanog dobavljača. Pretpostavljam da je dobra vijest da metformin nije na rasporedu, pa ti prodavači ne moraju biti objavljeni u odjeljku za starije osobe. (Ne mislim... osim ako se možda pravilo nije promijenilo?)

Zbog toga sam zamolio da se niti "teško pronaći" dopusti da ostane. Neke neregistrovane lijekove zapravo je teže pronaći jer će ih općenito liječnici prepisati. Jeste li ga pretražili na forumu (uključujući imena marki)?

Hvala na upozorenju o lošem dobavljaču! (Moraju li modifikacije odobriti dobavljače za crnu listu? Smiješno.... Ovdje sam godinama i nemam pojma koja su neka od osnovnih pravila!)

Ali samo nastavi objavljivati! Objavljujte o bilo čemu, samo dođite do 60! Provjerite dijelove foruma kojima već imate pristup. Objavljujte u temama koje izgledaju puno nade.

Za mene je ovaj forum bio najbolji za pronalaženje novih izvora. Naravno, mnogi od njih dolaze i odlaze, ali oni koji postoje već neko vrijeme obično su najbolji izbor IMO

@Mira nikad ne troši ono što ne možeš izgubiti. Super savjet. Tijekom 10 godina narudžbi 1x mjesečno izgubio sam 1 pošiljku koja je zamijenjena (samo zato što sam bio tako dobra mušterija) i 1 w neoznačenih tableta od drugog dobavljača (još uvijek imam od hitnih slučajeva do hitnih slučajeva). Novac nikada nije odmah ukraden, što je, pretpostavljam, sreća.

Pa da vratim ovu temu na neku temu (nisam shvatio da je ljepljiva ili vjerojatno ne bih otišao u OT način), čini se da je konsenzus da Facebook nije dobar način da pronađete pouzdan izvor.
Osim toga, ne bih želio povezivati ​​svoje javne osobne podatke s imenima cijele obitelji i prijatelja s nečim takvim. Nema privatnosti u slučaju, naravno, da napravite lažni profil, ali čini se previše problema za to.

Upotrijebio sam jedan od najboljih rezultata na Googleu da pronađem svog početnog dobavljača. Stranica je uklonjena, ali ostali smo u kontaktu s njima putem WhatsAppa. Djeluju originalno i pouzdano.

Čini se da je postizanje reputacije 50 na ovoj stranici i postajanje starijim članom na ovoj stranici jedan od rijetkih načina za pronalaženje pouzdanih dobavljača. Vjerujem da sam imao puno sreće s Google pretragom dobavljača. Njihova stranica trenutno ne radi, ali još uvijek sam u kontaktu putem WhatsAppa

Kako biste pronašli pouzdanog dobavljača, pročitajte što je više moguće. Upotrijebite funkciju pretraživanja za traženje lijeka, a kada pronađete potencijalnog dobavljača, usredotočite se na najnovije recenzije—osobito od dugogodišnjih članova. Nijedan dobavljač nije savršen, ali općenito, dobre recenzije trebale bi prevagnuti nad lošima.

Na većinu pitanja vezanih uz dobavljače već je odgovoreno u temama, ali ako još imate pitanja, slobodno ih postavite ili kontaktirajte izravno dobavljača. Dobri prodavači pozdravljaju pitanja bez pritiska na vas.

Nekoliko savjeta:

• Potrošite samo ono što ste spremni izgubiti.
  • Čuvajte se prevaranata, posebno PM-ova koji nude rijetke lijekove kao mamac.
  • PK jači od kodeina ili tramadola nisu dostupni u Indiji.
  • Googleove stranice koje prodaju super jeftine lijekove obično su prijevare.
  • Benzote je lakše pronaći, ali se još uvijek često lažiraju.
Ako nit dobavljača nije aktivna mjesecima, vjerojatno više ne radi. Dobri prodavači vode aktivne rasprave.

Vremena obrade i otpreme su različita. Dostava EMS-om ne ubrzava obradu, a preporučena pošta se možda neće ažurirati često, ali može potrajati 6-30 dana, stoga ne brinite ako nema kretanja neko vrijeme - to je normalno. Nakon što vaš paket stigne na lokaciju u SAD-u s poštanskim brojem, prolazi carina. Nakon toga preporučena pošta traje 2-5 dana, a EMS-u 1-2 dana za dostavu.

Ako naručujete nešto kritično, naručite dovoljno unaprijed, jer paketi obično traju oko 2 tjedna, ali može potrajati i dulje tijekom velikih gužvi ili praznika. Postavite e-mail ili tekstualna upozorenja za praćenje ažuriranja kako biste izbjegli stalnu provjeru.

Postoje dobri prodavači, ali viši status može vam pomoći da pronađete više opcija. Istražite prije nego što se obvežete!

Nadam se da ovo pomaže!

Na ovoj stranici postoje dobri prodavači u odjeljku za starije osobe. Problem je zapamtiti da zadržite svoj viši status! ha ha

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala