Vau. Hvala puno na tako ljubaznom i iscrpnom odgovoru.
Da, stvarno ne želim koristiti DNM. Mogao bih naučiti PGP i sve to, ali i ovako sam dovoljno pod stresom i suočavam se sa sumornošću cijele stvari.. fuj. Ja znam kako koristiti BTC, na sreću. To i nije neki problem.. više je zbog toga što većina dnm-ova zahtijeva XMR, a naknade za razmjenu su prilično visoke. Iskreno mi je smiješno da to uopće postoji. Ljudi bi trebali moći dobiti svoje lijekove, a ako ga zeznu, na njima je. Prije nekoliko godina, lokalna ljekarna dopustila je osobi da kupi c*deine sirup za 15 (kasnije se udvostručilo na 30 USD) OTC-a jednom mjesečno. Pokazao bi im svoj DL i potpisao knjigu koju su provjerili prije nego te nazovu. To je ipak oduzeto, naravno. Mislim da nisam označen ni u jednoj liječničkoj ordinaciji.. jer mi je stomatolog dao n*rco nakon zahvata, a na leđima mi je dr. također dao nešto nakon nekoliko. Jednostavno se osjećam glupo kad god sam otišla kod novog i rekla im da ga uzimam za ublažavanje bolova. Znam da sigurno misle da lažem. Iako nisam!!! Ludo je. Ono što je smiješno je da moji roditelji i ja idemo kod istog liječnika opće prakse. Uglavnom liječi starije ljude (moji roditelji su u 60-im i 70-im godinama) i uz sva njihova izlomljena tijela još uvijek dobivaju samo tramadol. Cijela stvar je takva šala. Provjerio sam dobavljača na IM-u za kojeg sam čuo da netko drugdje govori pozitivno o njemu i ima otprilike 300 recenzija i ocjenu 4.0+, ali njihova je cijena navedena kao ₹ 500.. što je 6.00 USD... ali kad pošalji mi poruku kažu 120 dolara?!?! Hmmm? Da, ne.
Oh dobro. Smislit ću sve. Previše sam paranoičan da bih se PRELAKO prevario .. Više se bojim hranjenih meda nego ičega. Što to govori o društvu kada je toliko ljudi bolje da se sami liječe (ili barem sami upravljaju) jer se liječnicima ne može vjerovati niti se na njih može osloniti? Prilično je tužno
Da, svakako izbjegavajte darknet. Čak su i clearnet prodavači Divlji zapad nereguliranog kapitalizma, ali darknet je Knockturn Alley. Također je očito krcat policajcima zbog svih ilegalnih sranja koja se prodaju na darknetu, od CSAM-a do kupnje napada na nekoga. Naježio bih se samo da odem tamo!
Postoje clearnet honeypots. Izbjegavajte web stranice koje se lako pronalaze i nude vam prodaju S2 lijekova. U najboljem slučaju, to su prijevare. U najgorem slučaju, oni su namještaljka.
Svatko može biti prevaren. To nema nikakve veze s tim koliko ste pametni ili pametni. To je krivnja prevaranta, ne vaša. Bio sam prevaren. Mislim da su svi ovdje bili prevareni u nekom trenutku. Najbolje što možemo učiniti je zamijeniti savjete za njegovo izbjegavanje.
Poznavajući bitcoin, već ste daleko ispred igre! Često je to najteži dio. Bio mi je jedan od najtežih. Zato uvijek kažem, kad bih mogao naučiti bitcoin,
bilo tko limenka!
I, da, sjećam se da mi je moj pedijatar prepisao kodein kad sam bio mali i dobio sam gripu. Opijati su prirodni supresanti kašlja i učinili bi me dovoljno pospanim da samo odlutam dok se oporavljam. Sada, naravno, svi znamo da je Cherratussin tobogan ravno do heroina.
Danas je pseudoefedrin postao novi kodein. Tehnički, možete ga kupiti u slobodnoj prodaji u većini država (nekoliko država ga je potpuno zabranilo), ali im morate dati svoju osobnu iskaznicu na skeniranje, a neke države imaju čudna pravila, kao što je da morate imati osobnu iskaznicu država, ili ne možete kupiti više od jedne kutije, čak i ako dobijete veću kutiju koja bi bila ekvivalent dvjema manjim kutijama. Sve zato jer ako ste nekako kupili kamion pun Sudafeda, mogli biste napraviti met. Trebalo bi vam desetak sastojaka više i daleko više Sudafeda nego što bilo koja ljekarna ima na zalihama. Ali osjećam se puno sigurnije znajući da federalci štite ulice od lijekova protiv alergije.
Strah me je ostarjeti u sadašnjem okruženju, gdje čak ni pacijenti s rakom i ljudi na samrti ne mogu kontrolirati bol.
Što govori o društvu kada nam je bolje da se sami liječimo, dovodeći se u zakonsku, financijsku i fizičku opasnost, jer su liječnici pičkice koje su se namjerno oglušile o patnju svojih pacijenata?
Pa.....zašto misliš da je moj avatar takav kakav jest? Ljutnja je lakša od slomljenog srca.