Iskustva NY Carine 2023!

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

Imao sam slična iskustva s NY carinom. Brzo se čisti i dolazi bez problema. U prošlosti je Chicago bio mjesto gdje su mi povremeno zadali problem.

Danas imam još jedan hit ISC, Leggo, ovaj ne bi trebao biti problem jer je potpuno nekontrolirani lijek. Za što ironično, imam skriptu, ali čekanje s ljekarnom i osiguranjem traje dulje nego što je bilo potrebno za uvoz lijekova iz druge zemlje i isprobavanje na taj način. I jeftiniji jer su kod nas cijene RX lijekova sulude.

Yay!

Pa, znate li svi da mislite da sam sjeban ako sam čekao od 1. ožujka i još sam u povratku?? Samo razmišljam trebam li ponovno naručiti ili ne. Također mi je čudno da nekako mogu uhvatiti 2 paketa u istoj pošiljci...

Pa, znate li svi da mislite da sam sjeban ako sam čekao od 1. ožujka i još sam u povratku?? Samo razmišljam trebam li ponovno naručiti ili ne. Također mi je čudno da nekako mogu uhvatiti 2 paketa u istoj pošiljci...
Imate li različite brojeve za praćenje za svakoga? To je sranje. Možda uhvate jednu pa potraže drugu sličnu? Koristi li vaš dobavljač malo skrivenosti?

Zna li netko koliko dugo treba da se dobije LL iz NYC-a u posljednje vrijeme?

Imate li različite brojeve za praćenje za svakoga? To je sranje. Možda uhvate jednu pa potraže drugu sličnu? Koristi li vaš dobavljač malo skrivenosti?
Nemaju nevjerojatan stealth, ali bolji su od većine iz ove zemlje podrijetla…i da, dva različita #. Sumnjivo mi je da dobavljač tako brzo nudi ponovnu otpremu s popustom od 50% kad su bili tamo dva tjedna i obratio se meni. Skoro me tjera da pomislim da ih čini očiglednim da budu uhvaćeni, a zatim dobiva više dolara na povratnim brodovima, jer svi znamo da nas (obično) ubijaju.

Zadnji za mene (prije nekoliko mjeseci) bio je skoro 7 tjedana…
Bože, to je puno grickanja noktiju!
Da, ne seri! Nadam se da će slova iz ove biti malo brža, ali ne vjerujem da će biti. Mislim da USPS ima isto toliko problema sa zapošljavanjem na puno radno vrijeme kao i ostatak zemlje.

Zadnji za mene (prije nekoliko mjeseci) bio je skoro 7 tjedana…
Bože, to je puno grickanja noktiju!
Da, ne seri! Nadam se da će slova iz ove biti malo brža, ali ne vjerujem da će biti. Mislim da USPS ima isto toliko problema sa zapošljavanjem na puno radno vrijeme kao i ostatak zemlje.
Mislim da je to možda to, premalo ljudi

Počinjem sumnjati da ne šalju toliko LL-ove jer bi radije da mi nastavimo naručivati ​​od prodavača na koje su naišli kako bi onda mogli pokazati svu krijumčarenu robu koju ulove.

Sjajan članak iz Poslovni Insider o tome koliko je CBP postao učinkovit u hvatanju CDS-a u USPS International Mail Sorting (ISC) centrima!

Google Gemini Analyzer zajedno sa Zakonom o STOP-u iz 2018. i brzo ćete otkriti zašto su napadi porasli... JAKO GORE!
I još jedan članak koji je član PR-a objavio ovdje kaže da CBP pronalazi vrlo malo opijata ili kontroliranih lijekova općenito. Većina je ED stvari. 😏

Sve je čudno što fentanil stiže američkom poštom...

Sjajan članak iz Poslovni Insider o tome koliko je CBP postao učinkovit u hvatanju CDS-a u USPS International Mail Sorting (ISC) centrima!

Google Gemini Analyzer zajedno sa Zakonom o STOP-u iz 2018. i brzo ćete otkriti zašto su napadi porasli... JAKO GORE!

Zanima me što mislite o tome zašto, uz sve ovo dodatno ispitivanje, smrtnost od opioida nastavlja rasti? Očito znamo da je to zbog fentanila, ali uz svu ovu novu detekciju, zašto je još uvijek toliko dostupan? I također, kako to dolazi?

Skoro svaki dan, na mojim lokalnim vijestima piše kako je još jedna osoba uhvaćena sa stotinama fenti. tablete. Mora da još uvijek uvelike pritječe. Samo se pitam kako? Je li to samo igra brojeva? Ili karteli imaju dovoljno moći da su kupili dovoljno ljudi da "gledaju na drugu stranu?"

Frustrirajuće je to što ciljanjem na kontrolirane stvari niže razine zapravo izazivaju opasnost. Uvijek se (pogrešno) pretpostavlja da će ljudi jednostavno odustati ako je nešto teško dobiti. Znam da se to ponekad događa, ali očito ne dovoljno često da zaustavi tok ili smrt.

Sigurno je kao stvarni život stvoren za TV dramu - vidjeti kako i gdje cijela stvar "završava..."

Srećom, dobivam samo stvari koje su zakonite (legalne, još uvijek narkotičke) i isporučuju se iz SAD-a, tako da nikada ne moram imati posla s njujorškom carinom.

Kad JESTE, stvari su stizale iz inozemstva, samo sam jednom imao problem, a čak ni tada to nije bio problem. Predmet je stigao sasvim u redu, samo je paket bio otvoren i na njemu je bila traka za inspekciju, itd. Nitko se nikada nije pojavio na mojim vratima i pitao za to, tako da je sve bilo dobro lol.

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala