Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu web stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Imate li različite brojeve za praćenje za svakoga? To je sranje. Možda uhvate jednu pa potraže drugu sličnu? Koristi li vaš dobavljač malo skrivenosti?Pa, znate li svi da mislite da sam sjeban ako sam čekao od 1. ožujka i još sam u povratku?? Samo razmišljam trebam li ponovno naručiti ili ne. Također mi je čudno da nekako mogu uhvatiti 2 paketa u istoj pošiljci...
Nemaju nevjerojatan stealth, ali bolji su od većine iz ove zemlje podrijetla…i da, dva različita #. Sumnjivo mi je da dobavljač tako brzo nudi ponovnu otpremu s popustom od 50% kad su bili tamo dva tjedna i obratio se meni. Skoro me tjera da pomislim da ih čini očiglednim da budu uhvaćeni, a zatim dobiva više dolara na povratnim brodovima, jer svi znamo da nas (obično) ubijaju.Imate li različite brojeve za praćenje za svakoga? To je sranje. Možda uhvate jednu pa potraže drugu sličnu? Koristi li vaš dobavljač malo skrivenosti?Pa, znate li svi da mislite da sam sjeban ako sam čekao od 1. ožujka i još sam u povratku?? Samo razmišljam trebam li ponovno naručiti ili ne. Također mi je čudno da nekako mogu uhvatiti 2 paketa u istoj pošiljci...
Zadnji za mene (prije nekoliko mjeseci) bio je skoro 7 tjedana…Zna li netko koliko dugo treba da se dobije LL iz NYC-a u posljednje vrijeme?
Bože, to je puno grickanja noktiju!Zadnji za mene (prije nekoliko mjeseci) bio je skoro 7 tjedana…Zna li netko koliko dugo treba da se dobije LL iz NYC-a u posljednje vrijeme?
Da, ne seri! Nadam se da će slova iz ove biti malo brža, ali ne vjerujem da će biti. Mislim da USPS ima isto toliko problema sa zapošljavanjem na puno radno vrijeme kao i ostatak zemlje.Bože, to je puno grickanja noktiju!Zadnji za mene (prije nekoliko mjeseci) bio je skoro 7 tjedana…Zna li netko koliko dugo treba da se dobije LL iz NYC-a u posljednje vrijeme?
Mislim da je to možda to, premalo ljudiDa, ne seri! Nadam se da će slova iz ove biti malo brža, ali ne vjerujem da će biti. Mislim da USPS ima isto toliko problema sa zapošljavanjem na puno radno vrijeme kao i ostatak zemlje.Bože, to je puno grickanja noktiju!Zadnji za mene (prije nekoliko mjeseci) bio je skoro 7 tjedana…Zna li netko koliko dugo treba da se dobije LL iz NYC-a u posljednje vrijeme?
Počinjem sumnjati da ne šalju toliko LL-ove jer bi radije da mi nastavimo naručivati od prodavača na koje su naišli kako bi onda mogli pokazati svu krijumčarenu robu koju ulove.Zna li netko koliko dugo treba da se dobije LL iz NYC-a u posljednje vrijeme?
I još jedan članak koji je član PR-a objavio ovdje kaže da CBP pronalazi vrlo malo opijata ili kontroliranih lijekova općenito. Većina je ED stvari.Sjajan članak iz Poslovni Insider o tome koliko je CBP postao učinkovit u hvatanju CDS-a u USPS International Mail Sorting (ISC) centrima!
Google Gemini Analyzer zajedno sa Zakonom o STOP-u iz 2018. i brzo ćete otkriti zašto su napadi porasli... JAKO GORE!
Sjajan članak iz Poslovni Insider o tome koliko je CBP postao učinkovit u hvatanju CDS-a u USPS International Mail Sorting (ISC) centrima!
Google Gemini Analyzer zajedno sa Zakonom o STOP-u iz 2018. i brzo ćete otkriti zašto su napadi porasli... JAKO GORE!
Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.