Iskustva NY Carine 2023!

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

Pitao sam se je li netko dobio ovaj niz događaja i može li reći je li to normalno ili ne.

Obično kad dobijem paket ode iz
Ulazno na carinu, na Ulazno izvan carine, a zatim na stiglo u USPS Regional Facility (često Jamajka). Slijedi poruka da odlazi iz USPS-a. Ali ovaj put sam imao ulazak na carinu, stigao u USPS Regional Facility JAMAICA NY INTERNATIONAL, a zatim ulazak izvan carine. Nikada nisam vidio da se Jamajka pojavljuje u sredini. Parcelsapp također prikazuje "Predmet vraćen s uvozne carine ISC NEW YORK NY (USPS), Sjedinjene Američke Države" nakon "Ulazno izvan carine". Dakle, koliko sam shvatio, to znači da je moj paket prošao carinu i da je trebao biti predan USPS-u gdje bi se skeniranjem pokazalo da je upućen meni. Ali prošla su već tri dana i nisam dobio nikakvu promjenu u statusu nakon tog ulaznog izlaza s carine, osim jedne od onih poruka "Kretanje kroz mrežu u tranzitu do sljedećeg objekta".

Je li ga se u nekom trenutku moglo uhvatiti? Uvijek sam pretpostavljao da si dobar ako prođe carinu. Ali to što se Jamaica pojavljuje između dolazne i odlazne s carine, i kako se nije ažurirala otkako je "izlazno s carine", čini me pomalo nervoznim.

Zadnji put uređeno:
@emerson998

Mislim da si zlatan. Ogromno povećanje za praznike plus manjak radnika zbog slobodnog vremena učinit će isporuke vrlo sporim ovaj tjedan.

Jednom kad je van carine, van je. Jedini način na koji se mogu vratiti je ako se otvore i radnici posumnjaju u sadržaj ili ako ga pošiljatelj označi za vraćanje tijekom procesa. Vrlo vrlo mala šansa.

@buzzkill Veliko hvala na uvjeravanju. Upravo sam dobio ažuriranje od usps-a i čini se da moj paket putuje daleko više nego inače. Nalazi se u distribucijskom centru otprilike na pola puta između mene i NY-a. Ali podtekst "Hej, paket nije uzet niti izgubljen, mi smo samo spori!" je veliko olakšanje. Još jednom hvala što ste mi podigli raspoloženje!

@emerson998
Nema na čemu. Nadam se da ćete brzo dobiti isporuku. Divlje je vrijeme čekanja na isporuku. U istoj sam situaciji pa znam kako je.
Jesu li tvoji bar probili carinu?

Često se ne ažuriraju danima, a kada konačno to učine, pokažu sva prošla zaustavljanja koja se nekako nisu prikazala u stvarnom vremenu…

@jaders Da, srećom, moj paket sada besplatno prolazi carinu. Ali shvaćam nešto od onoga što ste opisali u tome što se čini da je praćenje malo nesigurno - dolazak u distribucijski pogon USPS-a, odlazak, a zatim ponovno dolazak minutu kasnije. Pretpostavljam da je u stvarnosti samo završilo pogrešno skenirano tijekom polaska. Uglavnom mi je samo drago što znam da je prošlo carinu. Stvarno učim da je 'sve' malo čudno u toj fazi dovoljno da me stvarno izbezumi.

@jaders

Nažalost, ne. Zaglavljen je već oko 10 dana. Mislim da to ima puno veze s vremenom. Mislio sam da sam dobar jer je krenuo na svoje putovanje prije 3.5 tjedna. Uf.

@jaders Da, srećom, moj paket sada besplatno prolazi carinu. Ali shvaćam nešto od onoga što ste opisali u tome što se čini da je praćenje malo nesigurno - dolazak u distribucijski pogon USPS-a, odlazak, a zatim ponovno dolazak minutu kasnije. Pretpostavljam da je u stvarnosti samo završilo pogrešno skenirano tijekom polaska. Uglavnom mi je samo drago što znam da je prošlo carinu. Stvarno učim da je 'sve' malo čudno u toj fazi dovoljno da me stvarno izbezumi.
Da, općenito izbjegavam praćenje osim ako nemam poseban razlog zbog kojeg moram znati kada stiže. Uništit će vam cijeli dan i uzrokovati mnoge poremećaje OKP-a. ????. Apsolutno ga mrzim…

Malo sam zbunjen što mogu izvijestiti da je moj paket stigao u lokalni poštanski ured točno na vrijeme da se isporuka odgodi do Dana zahvalnosti. Ipak, stvarno se ne mogu požaliti s obzirom na moj strah da je zaplijenjen. Mislim da sljedeći put moram poslušati savjete ljudi da pokušam biti mirniji u pogledu praćenja.

Malo sam zbunjen što mogu izvijestiti da je moj paket stigao u lokalni poštanski ured točno na vrijeme da se isporuka odgodi do Dana zahvalnosti. Ipak, stvarno se ne mogu požaliti s obzirom na moj strah da je zaplijenjen. Mislim da sljedeći put moram poslušati savjete ljudi da pokušam biti mirniji u pogledu praćenja.
vjeruj mi Definitivno ga NE vrijedi tražiti osim ako nemate vrlo specifičan razlog. Obično neću pogledati prije dva tjedna i gotovo uvijek stigne prije toga.

Tako se jasno sjećam nakon što sam nešto izgubio kroz određeni POE, pa sam počeo pratiti sljedeći i skoro svakih trideset minuta stigao sam tamo gdje sam tražio i bio sam jako ljut. Onda se KONAČNO maknuo iz opasnosti i dečko, olakšanje i sreća bili su značajni, ali dovraga, osjećao sam se kao da je to što sam tako bacao svoje emocionalno stanje bilo tako užasno. Zato sam odlučio prestati tražiti dok ne istekne očekivani vremenski okvir. Izludjet će te…????

Nadao sam se da ću vidjeti neke objave o sreći. Nadamo se da ćemo nakon vikenda vidjeti da će se stvari vratiti na svoje mjesto.

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala