Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu web stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Jesu li tvoji bar probili carinu?@emerson998
Nema na čemu. Nadam se da ćete brzo dobiti isporuku. Divlje je vrijeme čekanja na isporuku. U istoj sam situaciji pa znam kako je.
Da, općenito izbjegavam praćenje osim ako nemam poseban razlog zbog kojeg moram znati kada stiže. Uništit će vam cijeli dan i uzrokovati mnoge poremećaje OKP-a. . Apsolutno ga mrzim…@jaders Da, srećom, moj paket sada besplatno prolazi carinu. Ali shvaćam nešto od onoga što ste opisali u tome što se čini da je praćenje malo nesigurno - dolazak u distribucijski pogon USPS-a, odlazak, a zatim ponovno dolazak minutu kasnije. Pretpostavljam da je u stvarnosti samo završilo pogrešno skenirano tijekom polaska. Uglavnom mi je samo drago što znam da je prošlo carinu. Stvarno učim da je 'sve' malo čudno u toj fazi dovoljno da me stvarno izbezumi.
vjeruj mi Definitivno ga NE vrijedi tražiti osim ako nemate vrlo specifičan razlog. Obično neću pogledati prije dva tjedna i gotovo uvijek stigne prije toga.Malo sam zbunjen što mogu izvijestiti da je moj paket stigao u lokalni poštanski ured točno na vrijeme da se isporuka odgodi do Dana zahvalnosti. Ipak, stvarno se ne mogu požaliti s obzirom na moj strah da je zaplijenjen. Mislim da sljedeći put moram poslušati savjete ljudi da pokušam biti mirniji u pogledu praćenja.
Ako se prati zašto im trebaju dokazi? Oni mogu vidjeti lako kao i vi je li stigao ili nije? Nikada nisam razumio onaj dokaz kad se nešto prati. Dokaz je u informacijama o praćenju...@jaders
Da, ali imaju vremensko ograničenje. Traže dokaz o izgubljenoj pošiljci, nažalost.
Razmišljao sam naručiti, ali možda ću pričekati do poslije praznika. Čini se da je puno lakše izgubiti se s količinom paketa koja vrtoglavo raste...Da, sada je definitivno kašnjenje. Zapeo mi je paket i prije praznika stvari su letjele.
Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.