oversea2u.asia 2024 Thread

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

@ninja19 Da, vrlo obeshrabrujuće. To je bila druga narudžba otkako je ovaj nered počeo i oni su je prekinuli. Njegovi su jedini s odgovarajućom cijenom koje mogu pronaći pa ću, pretpostavljam, držati oko otvorenih ovdje i nadati se da će stvari biti bolje.

@Peanutheadm

Dobro je znati da je tako i za druge...hvala, od velike pomoći. Njegove cijene su ono što mi sve ovo omogućuje. Nastavit ću tražiti, ali sumnjam da ću pronaći nešto blizu.

,
@ninja19

Tek sada vidim tvoj post... dotična narudžba je zaplijenjena...to su bile dvije zaredom. Nadamo se da će se neki sretni završeci uskoro pojaviti ovdje.

Zadnji put uređeno:
Imam narudžbu koja već danima stoji u POE-u, postajem nervozan Izgubio sam još jednu, to bi bila moja druga ove godine nakon desetljeća sreće, ažurirat ću ako se nešto poremeti
Međutim, ovaj moj trenutni nalog stoji u Jamacia NYC od 11. listopada... NYC je imao mećavu, tjedan zahvalnosti, I kanadski međunarodni štrajk pošte utjecao je na Jamacia. Soooooo, nadam li se da jer bi ovo također bila druga izgubljena 26/2 narudžba ove godine (nakon 1 godina bez izgubljenih paketa). Bojim se da će onaj s imenom smeđe boje (ako je to onaj o kome govorimo ;-) biti ljut zbog ponovnog slanja i da će puno ljudi otići. Zapravo sam tražio malo upozorenje bi li taj dobavljač imao rezervno ime ako ikada stane.

Opet, moj strah od dobivanja višeg statusa samo da bih dobio isto ime dobavljača. Nadam se da postoji dobar izvor za mene. Povremeno objavljujem postove i komentare od srpnja. Poželi mi sreću.

Hoće li itko tko je primio nedavnu narudžbu dijeliti datum/vrijeme trajanja primanja? Koliko dana sjedite na carini SAD-a? Ima li netko ghost pakete samo *poof* u zadnje vrijeme ili strašni LL?

Sada se sjećam, nisam imao sreće s oblikom plaćanja SY dobavljaču i odlučio sam da ga više ne koristim. Prošlo je dosta vremena, možda je vrijeme da pokušate ponovno.
Prema onome što sam pročitao oblik plaćanja je prebačen na WISE i nema prijavljenih problema. Ali istražite. Bio bih izgubljen s bilo kakvim kripto uplatama.

Prošao je 21 dan i ništa, još uvijek je zaglavljen u prvom centru za sortiranje tako da sam siguran da je nestao. Još nemate LL, ima li još tko? Je li netko u posljednje vrijeme uspješno primio, isplati li se uopće tražiti ponovnu otpremu?

Moj više nije na Jamaica NY....ALI....u statusu je "U tranzitu" od 12.

Moramo izmisliti igru ​​za ova ažuriranja statusa čovječe lol...poput "Pogodi koliko dana u tranzitu" ili "uzmi piće za svaki dan u Jamajci NY"

Moramo izmisliti igru ​​za ova ažuriranja statusa čovječe lol...poput "Pogodi koliko dana u tranzitu" ili "uzmi piće za svaki dan u Jamajci NY"
Pravo. Čovječe, ne mogu vjerovati da su mi leđa na leđima bila duhovita. Grrrrrrrrrrr

Dobro? Jeste li ga dobili? Ozbiljno se iznerviram. Kako su paketi jedan za drugim mogli ići MIA-i? Ovo suuuuucks

Isto ništa. Samo sjedi od 11. Ne znam zašto stalno provjeravam. 26 paketa jedna uz drugu. 2 različite adrese. Negdje mora biti zastava. Trebam li zatražiti ponovnu otpremu nakon praznika? Uopće ne krivim navedeni izvor svijetlosmeđe boje.

Nisam siguran, kad mi se to dogodilo u proljeće, reship je dobro prošao. Samo mislim da je izvorna zemlja možda podvrgnuta većem nadzoru nego prije, ali zanimalo bi me je li nešto nedavno uspješno primljeno.

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala