Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu web stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Također bih odabrao kapice umjesto tableta. Čudno kako se također osjeća slabije. Nisam siguran da postoji razlika.Bijele tablete po mom iskustvu su stvarno slabe i preporučuju kapeJe li netko nedavno naručivao? Kakva je kvaliteta i koja je razlika između kapsula i samo bijelih tableta? izgleda da su iste doze
Međutim, ovaj moj trenutni nalog stoji u Jamacia NYC od 11. listopada... NYC je imao mećavu, tjedan zahvalnosti, I kanadski međunarodni štrajk pošte utjecao je na Jamacia. Soooooo, nadam li se da jer bi ovo također bila druga izgubljena 26/2 narudžba ove godine (nakon 1 godina bez izgubljenih paketa). Bojim se da će onaj s imenom smeđe boje (ako je to onaj o kome govorimo ;-) biti ljut zbog ponovnog slanja i da će puno ljudi otići. Zapravo sam tražio malo upozorenje bi li taj dobavljač imao rezervno ime ako ikada stane.Imam narudžbu koja već danima stoji u POE-u, postajem nervozan Izgubio sam još jednu, to bi bila moja druga ove godine nakon desetljeća sreće, ažurirat ću ako se nešto poremeti
Prema onome što sam pročitao oblik plaćanja je prebačen na WISE i nema prijavljenih problema. Ali istražite. Bio bih izgubljen s bilo kakvim kripto uplatama.Sada se sjećam, nisam imao sreće s oblikom plaćanja SY dobavljaču i odlučio sam da ga više ne koristim. Prošlo je dosta vremena, možda je vrijeme da pokušate ponovno.
Jeste li dobili pismo ili ste jednostavno otišli.,
@ninja19
Tek sada vidim tvoj post... dotična narudžba je zaplijenjena...to su bile dvije zaredom. Nadamo se da će se neki sretni završeci uskoro pojaviti ovdje.
Pravo. Čovječe, ne mogu vjerovati da su mi leđa na leđima bila duhovita. GrrrrrrrrrrrMoj više nije na Jamaica NY....ALI....u statusu je "U tranzitu" od 12.
Moramo izmisliti igru za ova ažuriranja statusa čovječe lol...poput "Pogodi koliko dana u tranzitu" ili "uzmi piće za svaki dan u Jamajci NY"
Dobro? Jeste li ga dobili? Ozbiljno se iznerviram. Kako su paketi jedan za drugim mogli ići MIA-i? Ovo suuuuucksMoj više nije na Jamaica NY....ALI....u statusu je "U tranzitu" od 12.
Moramo izmisliti igru za ova ažuriranja statusa čovječe lol...poput "Pogodi koliko dana u tranzitu" ili "uzmi piće za svaki dan u Jamajci NY"
Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.