oversea2u.asia 2024 Thread

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

Mislite li da je carina stavila ovu adresu pošiljatelja na crnu listu i zaustavila sve pakete s njih?
Je li to stvar? Čuo sam glasine, ali zašto ne promijeniti adresu pošiljatelja? Ne kao da bi nas bilo briga. Je li to s njihove strane? 2 paketa samo stoje u vječnom limbu. To je tako frustrirajuće.

Zadnji put uredio moderator:
@jlorx Ne. Moj je još uvijek "U tranzitu do sljedećeg objekta" od 12. 6. Korak prije bila je Jamaica NY, što implicira da je izašao iz Jamaice, NY, ali čini se da je barem trebao stići u drugu poštu 7 dana kasnije.

Trebamo li tražiti ponovnu isporuku?

Imam dvije pošiljke na Jamajci. Jedan 10., a ponovna otprema (koju sam morao platiti) 17. Nema LL. Nema paketa. Koristim ovog dobavljača 12 godina i nikad nisam imao problema. Nadam se da će nešto stići na kraju jer si ne mogu priuštiti da nastavim plaćati za neisporučene narudžbe!

Imam dvije pošiljke na Jamajci. Jedan 10., a ponovna otprema (koju sam morao platiti) 17. Nema LL. Nema paketa. Koristim ovog dobavljača 12 godina i nikad nisam imao problema. Nadam se da će nešto stići na kraju jer si ne mogu priuštiti da nastavim plaćati za neisporučene narudžbe!

Isto ovdje čovječe. Moj je zapeo od 12. gubim nadu:(

@jlorx Ne. Moj je još uvijek "U tranzitu do sljedećeg objekta" od 12. 6. Korak prije bila je Jamaica NY, što implicira da je izašao iz Jamaice, NY, ali čini se da je barem trebao stići u drugu poštu 7 dana kasnije.

Trebamo li tražiti ponovnu isporuku?
Izvorna narudžba nestala u SRPNJU
reship #1 nedostaje 9/13 "u tranzitu..."
Nedostaje reship #2 11. "u tranzitu"
Još.
Ponovno slanje ovdje nije problem. :-(

Je li netko od kasno nestalih u studenom već dobio LL ili je već posegnuo za ponovnim slanjem?
Poslao sam Tanu e-poruku s porukom "prošlo je 30 dana" - trebam li nastaviti čekati? Rekao je da su neki prošli. Neki ne. Želim mu dati vremena da to sredi. Ne želim ga opteretiti odjednom pa ga nikad ne krivim (kriv je USPS) i dajem mu priliku da to riješi.

Vaša objava odgovara na jedno od mojih pitanja, prolazi li netko. Teško je reći radi li se samo o većem ispitivanju izvorne objave ili specifičnom ciljanju dobavljača. Samo se pitam vrijedi li uopće pokušati ponovno ili jednostavno pronaći novog i vjerojatno puno skupljeg dobavljača.

@lucyjane čekaj kako si ovdje kao novi član s 1 postom. Reci mi svoje tajne. Koga poznaješ
Ne znam! Pratim ovaj forum godinama i jednostavno sam želio podijeliti svoja najnovija iskustva s ovim dobavljačem. Ako ne smijem odgovoriti, valjda će netko ovo obrisati?
Svakako vam je dopušteno odgovoriti. Moja pretpostavka je @marphtwo mislio sam da je ovo u odjeljku za starije na forumu, što nije. (Zbog činjenice da dobavljač ima najjači S4 lijek, a nije dobavljač e-pošte).

Dobavljač je podijelio moju narudžbu i dobio sam polovicu prije nekoliko mjeseci i rekao je da će drugu poslati oko siječnja. Ali možda se to promijenilo.
Držimo palčeve da su svi ovi paketi koji nedostaju zbog božićnog volumena

Wow, ne mogu vjerovati da ovaj dobavljač još postoji.
Naručivao sam mnogo puta u prošlosti, ali nakon što je moja posljednja narudžba preuzeta i poštom sam primio pismo, prestao sam naručivati. To je bio siječanj 2021.

Pa, mislim da ću ovo isprobati.
Bio sam s određenim dobavljačem dugo vremena. Htio bih pronaći rezervu

Puno vrijednih povratnih informacija i iskustava na ovom forumu. super je
Jeste li imali dobro iskustvo s ovom stranicom? Čini se da je većina postova ovdje stara najmanje godinu dana pa bih možda trebao kopati malo dublje, ali trenutačno sam samostalan i tražim pouzdanu sigurnosnu kopiju. Moj trenutni izvor je imao zadnje dvije pošiljke "zadržane na carini" što uzrokuje zabrinutost. Dobio sam ljubavno pismo za prvu i zamijenio adrese pa ćemo vidjeti, ali ne gajim puno nade.

@zephyr1015 Stavio bih to na možda @oko 65% - 75% snage. ali samo sam prilagodio svoju dozu njima tijekom otprilike tjedan dana. Disciplina s tramvajem je obavezna.
Hvala! To je dosta slabije, ali za cijenu je još uvijek vrlo dobro IMO.
Znate li da li ova stranica i Tan općenito još uvijek rade? Naručio sam od njega izravno putem e-pošte i moja zadnja dva paketa su "zadržana na carini" i dobio sam jedno ljubavno pismo. Koristim različite adrese za dostavu za oba paketa, ali općenito se čini da se nedavno utišao. Čini se da ovdje imate najnoviji post pa se nadamo da je još uvijek aktivan.

Prije sam mogao doći ovamo u bilo koje vrijeme i vidjeti vrlo malo postova, što znači da je sve i dalje išlo glatko. Sada, nakon gotovo 15 godina, izgleda kao zbogom cesta od žute cigle.

Prije sam mogao doći ovamo u bilo koje vrijeme i vidjeti vrlo malo postova, što znači da je sve i dalje išlo glatko. Sada, nakon gotovo 15 godina, izgleda kao zbogom cesta od žute cigle.
Bez sumnje. Stvarno cijenim ovu stranicu jer su uglavnom u stanju spriječiti loše aktere, a ljudi koji su ostali imaju istinske potrebe koje se ne uklapaju u smjernice (i zakone) trenutnog sustava. Još nisam dostigao viši status, ali slažem se da mi visoka razina angažmana daje priliku za istraživanje i doprinos izvan mog uskog interesa. Pomaže u izgradnji zajednice i da, čini se da je stvarno narasla od prije samo nekoliko godina. Što se tiče moje situacije, čini se da ne odgovara na e-poštu u posljednje vrijeme nakon prošla dva neuspjela pokušaja isporuke. Ima dobre cijene pa sam čak spreman otkupiti cijelu narudžbu ako je potrebno, ali nadam se da neće doći do toga. Vidjet ćemo.

Imam ponovnu isporuku od ovog ljeta, vidjet ću hoće li sada poslati. Neko vrijeme ga nisam gnjavio oko toga.

@FredOnline @Kraljice

Keep us updated of any good news on the reship, especially if it has to pass through US customes. I had 2 half orders seized and never heard back from him on my last email so not too hopeful but one never knows, he's been pretty crafty getting the job done up to now. Best of luck.

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala