oversea2u.asia 2024 Thread

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

Hej, upravo sam shvatio da nikad nisam ažurirao svoj paket zaplijenjen u travnju, da sam na kraju dobio LL i da sam početkom kolovoza ponovno poslao taj paket koji je dobro prošao.
Dobio sam LL ranije ovog mjeseca i čekam na ponovnu otpremu :(

Što znači LL. Je li to pismo CBP-a? Upravo sam primio jedan tamo gdje su mi poslane narudžbe. Je li bilo horor priča s CBP-om? Ne mogu zamisliti da bi imali radnu snagu za ove malene pakete za osobnu upotrebu. Nadam se da je svima dobro!

Siguran sam da mu ne smeta što sa svima vama mogu reći da uzima 45 dana pauze od slanja bilo čega.

Duguju mi ​​se oko 3 isporuke. Kaže da će svi biti poslani kada nastavi.

To je sve što znam!
dobro je znati! Namjeravao sam mu poslati e-mail, duguje mi povrat. Ali pričekat ću do prosinca ili tako nešto.
Upravo sam mu pisao i rekao da mogu čekati ponovnu isporuku do prosinca/siječnja. Dobio sam 1/2 narudžbe za nekoliko dana da me spremi za sljedeću godinu.

@jlorx Dobio sam svoj prvi LL, što god to značilo, i pitao sam se isto. Napokon je poslao pola narudžbe i upravo je danas stigla na carinu, tako da je na iglama čekala da vidi što će se dogoditi.

Onda ste od njega dobili pola narudžbe čak i nakon što su vam zaplijenili posljednju? Ako je tako, to je ohrabrujuće. Koliko sam shvatio, ovi su mjeseci neposredno prije izbora vrlo zaposleni, ako ne i najprometniji od svih za USPS, pa se nadamo da će to ići u našu korist.

Držim se stalnih prodavača web stranica starijeg odjela za svoju pretragu i ako me nitko ne može uputiti u boljem smjeru, pretpostavit ću da sam na dobrom putu.

Pod pretpostavkom da nisu u mojoj zemlji, neću li naići na isti carinski problem bez obzira gdje naručim? Ili postoji nešto što mi nedostaje? Pretpostavljam da samo nisam siguran kako točno lociraju ono što zaplijene?

Mislim da je moj bio rr kao normalan, ali mora da sam imao sreće. Spremao sam se ponovno naručiti od njega, ali čini se da ću čekati do sljedeće godine da naručim. Povratak na ploču za crtanje. tako sam tužan. On mi je najdraži.

Hej, upravo sam shvatio da nikad nisam ažurirao svoj paket zaplijenjen u travnju, da sam na kraju dobio LL i da sam početkom kolovoza ponovno poslao taj paket koji je dobro prošao.
Dobio sam LL ranije ovog mjeseca i čekam na ponovnu otpremu :(

Što znači LL. Je li to pismo CBP-a?
Možete pronaći značenje LL i drugih akronima koji se koriste na ovom forumu u to Post.

Je li netko nedavno naručivao? Kakva je kvaliteta i koja je razlika između kapsula i samo bijelih tableta? izgleda da su iste doze

Zadnja poruka bila je na carini tjedan dana i mislio sam da je više nema. Zatim je sljedeća poruka bila da je stigla u moj grad. čudan

Zadnji put uređeno:
@ninja19 jesi li ih najprije testirao testnim priborom ili si jednostavno popnuo i molio se? Bez osude...samo sam znatiželjan trebam li prvo testirati
lol pop i moli se. Pretpostavljam da već toliko dugo koristim ovog dobavljača da nisam razmišljao o tome. Ali iznijeli ste dobru poantu
I ja sam tražio i molio kod poznatih prodavača, sve je dobro. Ali pitam se 🤔 ako bih trebao ponekad promijeniti svoj način rada i raditi testove

Držim se stalnih prodavača web stranica starijeg odjela za svoju pretragu i ako me nitko ne može uputiti u boljem smjeru, pretpostavit ću da sam na dobrom putu.

Pod pretpostavkom da nisu u mojoj zemlji, neću li naići na isti carinski problem bez obzira gdje naručim? Ili postoji nešto što mi nedostaje? Pretpostavljam da samo nisam siguran kako točno lociraju ono što zaplijene?
Ne mogu odgovoriti na vaša carinska pitanja, ali mogu vam reći da je cijena veliki poticaj kod ovog dobavljača.

Zadnji put uredio moderator:
Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala