Zanimljiv način za pronalaženje novih boljih stranica

Preporučene ljekarne na pregledniku ljekarni

Nikada nisam čuo za ovo, ali rado bih pokušao. Nikad prije nisam imao sreće s pronalaskom pristojnog dobavljača samo pretražujući na internetu. Morat ćete nam javiti kako ide.

Nikad mi ne bi palo na pamet. Čini mi se da sam zadovoljan svojim trenutnim prodavačima, ali dobro je držati ovo u stražnjem džepu.

Probijte se do odjela za seniore i mnogo je sigurnije i bolje dijeliti svoja iskustva sa stvarnim ljudima koji isto misle. Sa sintetičkim stvarima koje u posljednje vrijeme uzrokuju toliko OD-ova, bio bih izuzetno oprezan kada bih samo guglao tražeći stvari jer postoji velika vjerojatnost da ćete biti prevareni niti jedno od legitimnih mjesta ne može se lako pojaviti na Googleu.

@LemonDieselmoraju koristiti točnu fotografiju zaliha, zar ne? Pretraživanje slika na Googleu? (Usput, uštedio sam desetke tisuća dolara, većinom na visokokvalitetnom namještaju i ukrasima, "pretragom slika na googleu". Čini se da čak i otmjeni prodavači samo nabace svoje ime na sofu i daju joj ime... mogu uštedjeti tona. Gotovo sve na Amazonu ili stranicama s flash ponudama ili wayfairu. Ali svi koriste potpuno ISTU FOTOGRAFIJU. Dakle, jabuke jabukama su iste stvari!

Nikad nisam razmišljao o korištenju obrnutog pretraživanja slika, ali to je dobra ideja!

Ovdje sam, pokušavam zaslužiti svoj viši status ????
Ovo traje puno duže nego što sam mislio, ali čitam puno dobrih informacija!!!!
čujem te!! I sam sam u očaju jer ne mogu stupiti u kontakt sa svojim dobavljačem i dopustio sam da mi istekne status starije osobe. Još uvijek se brinem da i dalje neću pronaći mnogo informacija, kad ponovno dobijem...

Ovo sam slučajno saznao, guglajući nazive vijetnamskih lijekova kao što je Bostacet, možete pronaći sve ljude koji ga prodaju.

Zanimljiv pristup, mislim da je puno rizika uključeno u izlazak izvan načina na koji se mi ovdje krećemo, malo sam se petljao s tim, ali na kraju dana većina stranica na koje sam naišao nije baš dobra. Osobno bih više volio dobro provjerenu raznolikost koju možemo podijeliti ovdje u odjeljku za starije osobe

Nailazio sam na toliko alternativa s različitim stupnjevima nejasnoće i potrebno mi je sve što moram čekati da plačem za viši status ????!! Bio sam tako blizu da dopustim da me neki dan prevari neprovjereni izvor. Pronašao sam popriličan broj pomoću metode predložene u ovoj temi, ali bez načina da ih provjerim jednostavno sam previše zabrinut.

Nailazio sam na toliko alternativa s različitim stupnjevima nejasnoće i potrebno mi je sve što moram čekati da plačem za viši status ????!! Bio sam tako blizu da dopustim da me neki dan prevari neprovjereni izvor. Pronašao sam popriličan broj pomoću metode predložene u ovoj temi, ali bez načina da ih provjerim jednostavno sam previše zabrinut.
Ako ste relativno novi u ovom "svijetu", sigurno ćete biti sigurniji čekajući da vidite neke dobavljače koji imaju dugu povijest pouzdanosti.

Mnogi ljudi dolaze u PR koji već godinama kupuju lijekove za sebe, ali možda izgube dugotrajnog dobavljača pa žele pristup više isprobanih i stvarnih mogućnosti. Ali neki dolaze ovamo koji su tek nedavno počeli tražiti lijekove za sebe i većina ih izjavljuje da su izgubili novac, čak i više puta. Ako ne znate neke od znakova upozorenja, vrlo je lako biti prevaren. Dovraga, osjećam se kao da znam puno znakova upozorenja, ali sam ipak povremeno izgubio novac. Izreka - ne riskiraj više nego što si zapravo možeš priuštiti izgubiti - izvrstan je savjet, iako također nije uvijek moguć.

Međutim, nema sumnje da uz malo strpljenja i marljivosti, većina nas može doći do lijekova za koje smatramo da su potrebni iz raznih razloga, i stoga se ne moramo izlagati ponižavanju prosjačenja ili jednostavnog uskraćivanja od strane medicinsku zajednicu jer odjednom, oni su ti koji znaju bolje od nas samih, kako bismo trebali živjeti svoje živote. Smatram da je iznimno oslobađajuće imati te izbore, unatoč rizicima i opasnostima... :mišić:

@jaders To je gotovo potpuno isti osjećaj koji sam podijelio u svom uvodnom postu. Osnažujuće je imati MOGUĆNOST ne oslanjati se na očito pogrešne, [ponekad] pristrane članove glavnih tokova medicine.
[tako da se ne moramo izlagati ponižavanju prosjačenja ili jednostavnog uskraćivanja od strane medicinske zajednice jer odjednom, oni su ti koji znaju bolje od nas samih, kako bismo trebali živjeti svoje živote. Smatram da je iznimno oslobađajuće imati te izbore, unatoč rizicima i opasnostima...]

Objavio sam o ovome negdje drugdje, ali sam dobro prošao s 2 izvora.
1. Dobavljači usmjereni na bodybuilding/steroide. Još uvijek često prodaju mnoštvo drugih lijekova. Ključne riječi za njihovo pronalaženje su pct (terapija nakon ciklusa) budući da se mnogi brendiraju tim frazama i o njima se raspravlja na velikim forumima o steroidima.
2. Preporuke određenih india mart dobavljača koje su provjerili ljudi na forumima/discordsima usmjerenim na glp.

The best source I ever found was using this site a long time ago (different email account that I no longer have). Having said that, I also have used image search to find and look into random vendors. Every single time there was something off about their set up that led me to believe they weren't legit so I didn't pull the trigger. I feel like if they are that easy to find then it might be a scam but who knows. Also, lately I have been investigating vendors I've found through X. I've reached out to a few of them and they just didn't seem right. So much fake meds out there today so it isn't just about receiving orders but also making sure our orders are real and safe.

Nazad
vrh
Otkriven AdBlock

Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.

Onemogućio sam AdBlock    Ne, hvala