Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu web stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
čujem te!! I sam sam u očaju jer ne mogu stupiti u kontakt sa svojim dobavljačem i dopustio sam da mi istekne status starije osobe. Još uvijek se brinem da i dalje neću pronaći mnogo informacija, kad ponovno dobijem...Ovdje sam, pokušavam zaslužiti svoj viši status
Ovo traje puno duže nego što sam mislio, ali čitam puno dobrih informacija!!!!
Ako ste relativno novi u ovom "svijetu", sigurno ćete biti sigurniji čekajući da vidite neke dobavljače koji imaju dugu povijest pouzdanosti.Nailazio sam na toliko alternativa s različitim stupnjevima nejasnoće i potrebno mi je sve što moram čekati da plačem za viši status !! Bio sam tako blizu da dopustim da me neki dan prevari neprovjereni izvor. Pronašao sam popriličan broj pomoću metode predložene u ovoj temi, ali bez načina da ih provjerim jednostavno sam previše zabrinut.
[tako da se ne moramo izlagati ponižavanju prosjačenja ili jednostavnog uskraćivanja od strane medicinske zajednice jer odjednom, oni su ti koji znaju bolje od nas samih, kako bismo trebali živjeti svoje živote. Smatram da je iznimno oslobađajuće imati te izbore, unatoč rizicima i opasnostima...]
Dodaci preglednika za blokiranje oglasa ometaju neke značajke ovog foruma. Za najbolje iskustvo na web-lokaciji onemogućite program za blokiranje oglasa.